maanantai 28. maaliskuuta 2011

Viikko 12 - Vaihtelevaa kulkua

Viime viikon alkuun yritin tietoisesti ottaa lepoa ja palauttavaa settiä, mutta ehkä liian vähän, kun kulku ei ollut oiennut vielä perjantainakaan. TRI camp oli kuitenkin kohtuu kova rypistys ja vasta la ja su alkoi taas kulkea, siis fillarin ja juoksun muodossa. Uinti testataan Kepan käsittelyssä vasta tänään.

Uinti siis lähes normalisoitui Pirkan jälkeen Campillä ja viime maanantain treenissä, mutta loput viime viikon uinneista menikin sitten alavireisesti. Ei oikein osaa sanoa mistä kiikastaa, ei varmaankaan yhtä syytä löydy. Juoksukin oli alkuviikon melkoista laahustamista ja perjantainakin muutama veto anakynnykseltä tuntui järjettömän kovalta rypistykseltä. Lauantaina ja sunnuntaina juoksu alkoi yhtäkkiä taas kulkemaan ja tuntumaan tosi vahvalta, sekä näkyi myös kellossa. Samoin fillari oli hyvää samoina päivinä.

Tämä viikko pitäisi vielä jaksaa vääntää kunnolla määrää koneeseen ja säästä riippuen myös osallistua Teivocupiin (5km) lauantaina. Seuraava viikko onkin sitten palauttava viikko ja näillä näkymin reissilua jenkeissä. Tämä myös päättää pk3 ja koko pk-kauden ja siirrytään astetta kovempiin treeneihin. Näitä onkin jo odoteltu ja toivottavasti silloin pääsee jo myös fillarin päälle rullaamaan asfalttia.

Viikko 12

Ma Uinti 1h20, tekniikka ja eri tehoalueet, mm. 10x100 '2
Ti Juoksu 40min, kevyt palauttava
Ke ap Uinti 45min, tekniikka
Ke ip Juoksu 2h, pitkis
To ap Uinti 40min, kevyttä kelailua
To ip Lihaskuntopiiri 45min + Juoksu 30min
Pe p Uinti 1h, kestävyys
Pe ip Juoksu 1h, vk, 2x6min anaerk
La Pyöräily (spinning) 1h + Juoksu 20min, palauttava
Su Pyöräily 1h40 (trainer) + Juoksu 35min, pk

Yhteensä 12h

Ei kommentteja: