tiistai 22. maaliskuuta 2011

Viikko 11 - TRI campin hengessä

Viikko rakentui aika pitkälle viikonlopun TRI campin ympärille ja yritin säästellä sinne hiukan paukkuja alkuviikosta. Kuitenkin tuli treenattua kohtuu normaalisti, mutta muutamia treenejä jäi välistä, osittain myös Helsingin työreissun takia.

Tunteja kertyi kyllä paljon (17h), johtuen pitkälti viikonlopun mätöstä, mutta olo ei silti ollut, eikä ole mitenkään uupunut. Toki sunnuntaina, campin lopussa, alkoi olla jo aika väsynyt ja lihaksista lopussa, mutta nopeasti olotila normalisoitui kuitenkin. Tällainen on ainakin oma tunne, mutta yritän silti pakottaa itseni lepäilemään ja palauttelemaan alkuviikosta, niin saa kerättyä hyvän viikonloppun vaikutukset talteen.

Juoksu sujui tällä viikolla edelleen hyvin ja viikolla Helsingissä tehty 20km "pitkis" meni 5:10 km-vauhtia alle aerobisen kynnyksen. Muutenkin juoksu tuntui kohtuu helpolta vähän kovemmissakin vauhdeissa.

Uinti oli taas alkuviikon samanlaista räpiköintiä kuin kaikki uinnit Pirkan hiihdon jälkeen. Loppuviikosta kuitenkin uinti alkoi pikkuhiljaa taas palata samaan tilaan kuin ennen Pirkkaan. Campilla sai tehtyä hyviä harjoitteita ja tuli muutamia oivalluksia llisää ja eilen TaJut-uimakoulussa homma oli jo ihan "jees". Ei siis mitään Weissmulleria edelleenkään, mutta siedettävää kesää ajatellen ja valovuoden parempaa kuin vuosi sitten.

Fillarista ei edelleenkää osaa sanoa mitään, mutta muutama signaali on pistänyt mietityttämään. Ensinnäkin mitatut watit campilla oli suhteellisen alhaiset ja toiseksi pidempi MTB-lenkki alkoi tuntumaan hiukan jäsenissä. Faktahan nyt kuitenkin on, että talvella ei ole tullut paljon pyöräiltyä, joten ei se voi hirveessä tikissä ollakaan. Lisäksi nuo watit pitäisi katsoa painoon suhteutettuna, että pääsisi jyvälle mitä tuo oikein tarkoitti. Jokatapauksessa tärkeää on heti päästä pyörän päälle, kun maantit sulaa, että ehtii saada pyörän kulkemaan Itävaltaan mennessä.

Alkuviikko nyt siis palautellaan ja viikonloppuna on tiedossa Hesan reissu, joten volyymi hiukan kärsii, mutta ei oteta tästä stressiä.

Viikko 11

Ma Uinti 1h20, tekniikka, usea tehoalue
Ti ap Uinti 45min, tekniikka
Ti ip Pyöräily (MTB) 1h + 20min transitiojuoksu
Ke Juoksu 1h40, pitkis
To Lihaskuntopiiri 45min + Juoksu 30min
Pe ap Uinti 45min, kestävyys
Pe ip Juoksu 20min + Juoksutekniikka & intervallit 45min + Lihaskuntopiiri 45min
La ap Pyöräily (MTB) 1h + Duathlon vk 1h10
La ip Lihaskuntopiiri 15min + Uinti 40min, eri tehoalueet + Uinti 40min, tekniikka (potkut)
Su ap Uinti 1h, tekniikka + 45min wattbike (tauoilla lihaskuntoa)
Su ip Pyöräily (MTB) 2h30, pitkis

Yhteensä 17h

Ei kommentteja: