sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Viikko 4 - Lunssassa

Johan se nousukiito kauan kestikin. Tämä viikko meni nimittäin täysin pelastusarmeijalla ja takapakkia tuli sairastumisen merkeissä.
Tiistaina Lontoossa työreissulla, alkoi illalla olemaan pikkaisen sellainen tunne, josko olisi flunssa tuloillaan. Nooh, sekunnin mietittyäni, virittelin silti lenkkarit alle ja lähdin vajaan tunnin lenkille Thamesin rantaa pitkin. Virhe numero yksi. Lenkiltä tultuani oli kohtuu heikko happi ja seuraava päivä menikin hotellissa vällyjen alla.
Iltapäivällä oli kuitenkin pakko lähteä raahautumaan metroilla ja junilla lentokentälle, koska Lontooseehan ei voinut jäädä mitenkään. Virhe numero kaksi. Olohan oli yöllä kotiinpäästyäni vähemmän mairitteleva ja energinen.
Aamulla, buranan ja muiden droppien avustuksella olo olikin yllättäen petollisen hyvä. Ja eikun työmaalle. Virhe numero kolme. Tämähän iski takaisin iltapäivällä kuin tuhat volttia ja olinkin kanveesissa seuraavat kaksi päivää sunnuntaihin asti.

Sunnuntaina viimein alkoi olo olla sellainen, että voisi jotain urheiluun viittaavaa edes harkita. Käytiinkin Kimmon kanssa taas Kaitsun kuvattavana ja opetuksessa. Tarvii kirjoitella tästä sessiosta vaikka erikseen, kun on saanut videot käytyä läpi ja ajatukset kasattua. Oppia tuli taas paljon, mutta oli sentään jotain kehitystäkin tapahtunut. Tosin meikäläisellä oli ehtinyt hiukan ote vedestä kirpoamaan, kun edellinen uinti oli maanantaina ja hiukan toipilas olo vielä päällä.

Uimahallilta sitten totuttuun tapaan sunnuntain huoltavat toimenpiteet Elixialla kevyen juoksulenkin, vatsalihas-setin ja venyttelyn muodossa. Tämä oli juuri sopiva setti tähän saumaan ja toivottavasti ei nyt iske enää takaisin, että ehtisi vielä alkuviikosta ennen lomareissua hiukan ahistamaan koneistoa. Ja tunnetusta lomamatkalla sairastaminen on kohtuu vittumaista hommaa.

Viikko 4

Ma ap Juoksua 30min
Ma ip Uintia 1h10, kestävyys
Ti Juoksua 1h
Ke Flunssa & kuumeilua
To Flunssa
Pe Flunssa & kurkkukipu
La Flunssa & kurkkukipu
Su Uintia 1h + Juoksua 25min + Vatsat 25min + Venyttely 25min

Yhteensä 5h

Ei kommentteja: