sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Häröilyä

Tämän päivän rääpimiset oli taas ihan jotain muuta kuin yleensä, ajallisesti 2h kului ns. urheilun parissa: 35min hiihtoa + 30min juoksua + 30min vatsalihastreeniä + 30min venyttelyä. En nyt tiedä voiko tuota viimeistä reeneihin edes laskea, mutta antaa mennä kun niin hövelillä päällä ollaan muutenkin.

Sain kuin sainkin hiihtokauden auki ja kaluston testattua, eli tein lyhyen 35min testilenkin Niihamaan. Viiteen vuoteen ei ole tullut hiihdeltyä ja kaivoin kauhunsekaisin tuntein lankut (voideltu 2 vuotta sitten yhden 9km hiihdon vuoksi) varaston kätköistä, runnoin vähemmän sirot monot jalkoihini, lensin perseelleni niillä kotirappusilla ja hiippailin häntäluu koipien välissä kohti Kauppia. Täytyy sanoa, että yllättävän hyvin sitä osasi edelleen (perinteistä) hiihdellä ja se oli jopa hauskaa. Ihmetellä täytyy myös voiteiden syvintä olemusta, sillä pari vuotta sitten hätäisesti sipaistut pitovoiteet pitivät kuin tauti ja luistoa enempi kuin riittävästi. Sen verran outoja nämä liikeradat kuitenkin olivat, että sykkeet karkailivat yllättäen vähän yläkanttiin. Nooh, eiköhän tähän pikkuhiljaa adaptoidu, nimittäin viimeiseksi tämä ei todellakaan jäänyt. Positiivinen kokemus!

Perään siis Elixian huostassa 30min juoksua matolla keveesti, perään kohtuu napakka 30min vatsalihas-sessio ja loppuun vielä 30min venyttelyt muiden naisten kanssa. Meikäläinenhän on notkea kuin sahapukki, joten viimeinen sessio voisi olla ohjelmassa useamminkin.

Kuvassa tietenkin kaikkien perinteisien pääpiru, Mietaan Jussi, ja Nokian sponssaamassa kisassa, tottakai.

2 kommenttia:

pjh kirjoitti...

No nythän sinä oletkin sitten valmis Pirkkaan, kun perinteisen treeni on tehty.

Huomasin muuten, että Pirkan hiihto on Tampereen talvilomaviikolla. Eli tekosyy osallistumisen mahdolliseen peruuntumiseen on meikäläisellä helppo keksiä, jos vaikka perheen kanssa tulee lähdettyä jollekin matkalle.

kaapo kirjoitti...

Niinpävarmaanjoo. Mutta oli kyllä hienompaa hommaa kuin muistelin. Kaiva vaan lankut esille, niin revitään sultakin silavat ulos jollain 3h sivakoinnilla?