tiistai 11. tammikuuta 2011

Kakkosta pesään

Nimittäin peekookakkosta. Pk1 saatiin päätökseen ja kohtuu ehjästi sain vedettyä sen läpi. Määrää tuli ehkä liikaakin ja ajateltu määrän lisääminen tuskin onnistuu Pk2:lla, vaan tyytyväinen täytyy olla jos saa edes nuo määrät kasaan.

Pk1:llä sain hyvin peruskunnon nousuun ja sekä uintia, että juoksua petrattua. Sehän oli alunperin tarkoituskin. Todellisia testiuinteja - ja -juoksuja ei tullut tehtyä, mutta tietyistä treeneistä pystyi päättelemään, että vauhdit ovat parantuneet. Pk2:lla pitää ottaa enemmän myös kisavauhtisia, lyhyitä testejä mukaan.

Uinnissa tuli taas opittua, että kehittymiseen tarvitaan sekä tekniikkaa, että kestävyystreeniä. Näitä sainkin joulukuussa kohtuullisesti aikaiseksi ja kehitystä alkoi tulla. Pk2:lla olisi tarkoitus ottaa mukaan myös nopeampi & lyhyempiä pätkiä täydentämään kuviota. Tällä viikolla tuli taas tajuttua, että kolme määräviikkoa putkeen kasvattaa salakavalasti ja kumulatiivisesti väsymystä, ettei sitä edes huomaa ennen kuin pienen keventelyn jälkeen taas homma tuntuu niin sairaan kevyeltä. Itsestään selväähän tämä, vaan tarvii tähän kuulaan takoa säännöllisin väliajoin.

Pk2:lla otetaan tuohon lihaskuntoiluun yksi rankempi setti mukaan, eli Elixian functional training, jonka selitinkin tuossa aiemmin. Lisäksi olisi tarkoitus kolmen talven tauon jälkeen ottaa hiihto mukaan, tosin varovasti yhdellä treenillä per viikko. Ja perinteisellä. Monestakin syystä. Alla viikkorunkoa, jota ei nyt varmaan tuollaisenaan tule tehtyäkään. Helmikuu lienee hiukan rikkonainen 10 päivän Thaimaan loman takia, joten yritetään nyt tammikuulla jatkaa hyvin alkanutta nousukiitoa.

Ma p Lihaskuntopiiri 30min
Ma ip Uinti, lyhyet&kovemmat sarjat 1h15
Ti Pyöräily 75min (intervalli-spinning/trainer&5-8x2min LT) + 30min juoksu
Ke ap Uinti, tekniikka 45min
Ke ip Juoksu, 6-7x1000/10x200, 1h20
To ap Uinti, tekniikka 45min
To ip Lihaskuntopiiri 60min + 20min juoksu
Pe Uinti, kestävyys 1h tai lepo tuntemuksien mukaan ja siirto la/su
La Duathlon 3h
Su Hiihto 1h20

Yhteensä 13h

Ei kommentteja: