torstai 28. marraskuuta 2013

Lajivoimaa

Alkuviikko on ollut vaihtelevia ja vähän uudenlaisia treenejä. Ärsykkeitä on kroppa ottanut vastaan ainakin persosaston mielestä ihan riittävästi. Maanantaina tein tunnin uinnin ja lajivoimaa lättäreillä. Tätä vielä korostettiin Tapsan kanssa sitomalla jalat yhteen. Heti perään Herwoodin bunkkerissa tiukka yläkroppa-puntti ja kopista hiippailikin pari jannua appelsiinit kainaloissa ja notkeina kuin rautakanget.
Tiistain aamu-uinnissa vähän nopeustreeniä, eli 25m hapotuksia ja kohtuu pitkät palautukset. Illalla sitten Gyntterin ja Rambon kera Pispalan rappusiin, joita en ole muuten ennen juossut. 8 kertaa alhaalta ylös ja koulun kautta kiertäen takaisin riitti tällä kertaa ja olihan oudokseltaan vittumaisen tuntuista.
Keskiviikko olikin sitten hiukan keveempi ja tein reilun tunnin puntti+fillari yhdistelmän. Lajeina maastavetoa, kyykkyä ja sen sellaista mitä me raskaan sarjan painonnostajat tavataan tehdä. 10min aina punttia ja yritin tehdä maltillisilla painoilla mutta nopeasti ja sitten 10min fillaria spinning-pyörällä. Kyllä se soija irtosi aika hyvin tälla laillakin. Illalla sitten hieronta päälle.
Tänään sitten aamusta puolitoista tuntia uintia ja pidempiä sarjoja. Hiukan oli yläkroppakin väsyneen tuntuinen, huutaisko se pirulainen jopa lepoa? Illalla Pirkkahalliin, jossa vedettiin Haaviston kanssa sellainen suhteellisen vittumainen juoksu+lihaskuntopiiri yhdistelmä. Ajatuksena juosta aina 400m vedot 5km kisavauhtia ja sitten väliin viisi eri kuntopiiriliikettä (mm. punnerruksia, leukoja, Hellemansia ja sen sellaista). Ja kaikki tämä siis putkeen hyvällä intensiteetillä ilman taukoja. Kyykyistä kun suoraan ryntää vedoilla, alkaa jalat mukavasti spagetoimaan alla. Kokeilin loppuun pikku väliverran jälkeen kakssatasia ja olihan hankalaa, eikä kulkenut mihinkään. Kunnes tytöt (Terhi ja Minna) tulivat hiostamaan ja kirittämään, niin johan alkoi irtoomaan. Eli motivaatiostahan se kulku tuntuu olevan kiinni eikä paskasta kunnosta. Eller hur?

Ei kommentteja: