sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Hidas mutta kankea

Alkaa pikkuhiljaa voimakuuri tuottamaan tulosta. Ei kuitenkaan ihan sellaista tulosta kun haluttiin. Tällä viikolla tuli käytyä kolme kertaa lihaskuntoa kohentamassa ja päälle vielä yksi mäkijuoksu Kaupissa, joten voimakuuri on hyvässä käynnissä. Jo viime viikolla, kun kävin Juuson kanssa uinnin jälkeen radalla juoksemassa, juoksu tuntui kankealta tervanjuonnilta ja tarina vaan paheni eilen Teivocupissa. Juoksu tuntui todella kamalalta, jalat eivät yksinkertaisesti liikkuneet muuten kuin hidastetussa filmissä ja notkeus & liikkuvuus loisti poissaolollaan. Aikakin oli heikoin miesmuistiin, 20.57. Noh, pohjanoteeraus on saavutettu ja tarvii tehdä nyt pientä hienosäätöä reeneihin, eli ottaa nopeustreeniä juoksuun mukaan ja hiukan venyttelyäkin. Mäkijuoksut on nyt pian jokatapauksessa juostu, kun Kauppi alkaa lumettua. Tammi-Helmikuussa pitää mennä jo minuuttia kovempaa ja keväällä sitten vielä puoli minuuttia pois. Muuten eilinen treeni oli mukava, eli poljin ensin reilun tunnin alle maasturilla, väliin tosiaan Teivo Cup - rykäisy ja päälle reilu tunti maasturia. Kuvassa näkyy kun naisten luotijuna ohittaa karjavaunun siinä 3.5km kohdilla ja valitettavasti täytyy tunnustaa, että ihan kaikki oli Annalalla pelissä. Kyllä puntti on tehnyt tehtävänsä.

Uintia on tullut suhteellisen hyvä määrä kasaan ja olen pitänyt jokaisessa treenissä sellaisen 20-30min tekniikkaa mukana. Pirusti kyllä vaihtelee tuntuma veteen päivittäin, eli joinain päivinä tuntuu kun olisi oppinut jotain uutta ja sitten taas tulee päiviä kun ei meinaa pysyä pinnalla.

Muuten treeni on kyllä määrältään ja tehoiltaan vielä maltillista, vaan pian on pakko alkaa rykimään ainakin noiden tehojen ja vauhtien suhteen hommaa etiäpäin, ainaskin uinnissa ja juoksussa. Tuli muuten tutustuttua torstaina pirkkahallin punttiosastoonkin ja ihan positiivinen kokemus ja tunnelma siellä oli. Tarkoitus olisi yhdistellä juoksua enempi noihin punttitreeneihin mukaan, josko se hankittu voisi siirtyisi paremmin lajivoimaksi tuotakin kautta. Mutta kyllä tämä meikäläisen punttitouhu tällaista kokeilevaa arpomista on, ei ihan vielä ole punaista lankaa löytynyt.

Ei kommentteja: