lauantai 2. marraskuuta 2013

Satkuja ja Tonttuja

Tänään oli mukava setti. Uin ensin vajaan tunnin alle. Uinnissa reippaasti tekniikkaa ja loppuun 10x100m 20sec palautuksilla. Eihän tuo vauhti mitään priimaa ole, mutta jotenkin vaan saa nyt paremman otteen vetoon ja selkää mukaan. Kelluminen vaan ei vieläkään onnistu, vaikka olen sitä joka treenissä hiukan yrittänyt. Ehkä mä en vaan kellu. Tarvii ottaa silavakausi loppuvuodeksi, niin alkaa kellumaan.
Katapultti-lähtö altaasta, juoksukuteet päälle ja 45min juoksua. Verrailin vajaa 10min Newtoneilla kierrellen radalle. Radalla 4x1000m koko ajan vauhtia kiristäen. No eihän näilläkään vauhdeilla vielä ennätyksiä paukutella, mutta josko se tästä taas lähtisi. Tällä viikolla juoksu on nimittäin ekaa kertaa Barcelonan jälkeen tuntunut juoksulta eikä perseen perässä raahaamiselta. Edelleen mennään kuitenkin suunnittelemattomalla treeniviikolla ja tehdään mitä huvittaa. Takaisin sitten vielä vajaa 10min verraa Newtoneilla.
Hyvä fiilis tästä jäi, eikä tullut puristettua liikaa omaa tasoansa kovempia vauhteja. Sekä uinti, että juoksu pysyi rentona koko ajan, toisin kuin Barcelonan maalisuoralla, jossa äijä on letkeänä kuin rautakanki.

Ei kommentteja: