tiistai 7. elokuuta 2012

Tiistain terävät

Kiireinen päivä tänään ja pääsin livahtamaan teräville vasta illan suussa. Perusajatuksena edelleen vähän avata tukkoista dieseliä, josko saisi koneesta jotain tehojakin ulos.

Alkuun 20min verraa ja kevyttä pyörittelyä fillarilla. Kävi jo tässä vaiheessa selväksi, notta kohtuu kova puhuri löi päin lättyä. Verran jälkeen Säijän lenkin alkua edestakaisin 14km kohtuu haipakkaa, mutta kuitenkin niin maltilla, että kiristämisen varaa on vielä reilusti. Toteutus meni 154 sykkeellä 38 kmh. Väliin 5min verraa ja seuraava stintti vähän napakammin ja lyhyemmin, eli 9km, keskisyke 161 ja vauhti 39.1 kmh. Ei tässä nyt vielä vaahto suussa ollut, mutta tuntui jo kintuissa, erityisesti vastatuulipätkät. Mutta olihan tuossakin vielä varaa, viime sunnuntain sprintissäkin meni fillariosuus 162 sykkeillä. Noh, tähän päälle rullailin takaisin kotiin, sellaisen 20min ja loppussa 2km tempoa, niin sai sykkeet ylös ja jalat hapoille juoksua varten. Nopea vaihto ja 1.5km sellaisella 155-165 sykkeillä 4.17/km. Sykkeistä vähän paha nuin lyhyessä setissä sanoa mitään, kun ne ei ehdi kunnolla reagoida. Mutta kyllä se vaan 4min/km on aika haastavaa mulle kovan pyörän päälle tällä haavaa.

Näin muuten blondin hölkkäilemässä ja vielä hälyttävän lähellä Leukun suurtilaa. Tais olla Karin salaharjoittelemassa, en mä oikein muuhun johtopäätökseen voi tulla.

Uinnissa puhaltaa uudet tuulet ja kokeillaan sielläkin etsiä kadotettua vauhtia altaan kautta ja 50m sarjoilla ja ehkä myös 25m revityksillä. Maanantaina jo yksi tällainen tehtiin Peten kanssa ja tuntui taas oudokseen vittumaiselle.

Ei kommentteja: