tiistai 24. heinäkuuta 2012

Back in business

Alkaa pikkuhiljaa Annala virkoamaan parin viikon takaisesta kanveesista. Eihän tässä edelleenkään mitään urotekoja treenirintamalla ole tapahtunut, mutta lähes joka päivä on jotain kevyttä tullut tehtyä. Sunnuntaina kokeilin hiukan nostaa kaasua 2h juoksun muodossa, jossa viimeiset 3km vähän kovempaa 4:45/km. Täytyy sanoa, että ihan ei lentoa ollut vielä. Jos tässä jotain puolimatkaa meinaa vielä tänä vuonna klaarata, niin vauhtikestävyyttä tarttis reenata jongin verran. Tänään sitten kokeilin fillarilla tuupata tipoittain hiukan enemmän watteja. Sipaisin 30min aerobisella kynnyksellä alle ja sitten sahasin 5x Leukun mäen ylös (n. 3min/siivu) anaerobisella kynnyksellä ja vähän ylikin. Paluu kotio sitten 30min kevyemmin. Jirikin tuli Pitkäniemen sairaalan kohdalla vastaan ja kovin oli piiskatun ajokoiran näköinen, ruho jo valmiina täyden matkan kisaan. Näytti nimittäin yläkroppa jo ihan luurangolta.

Nyt kun on ollut kuormitus yleisesti vähän alempana treeneissä, niin olen ollut huomaavinani, että uinti kulkisi pikkasen paremmin, ainakin altaassa. Märkkärillä on olleet tehot ainakin toistaiseksi ihan piilossa, mutta josko tällä viikolla saisi sitäkin puolta avovedessä vähän kiusattua.

Tällä viikolla olisi siis tarkoitus ahistaa muutamaan otteeseen vähän vielä kovemmilla tehoilla ja pidempään, mutta pitää nyt olla tarkkana fiilisten suhteen, etten aja täyden matkan jälkeen itteeni perätilaan samalla lailla kuin viime vuonna samaan aikaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joo luurankomies pääsi hetkeksi ulkoilemaan, kunhan ei lähde kauaksi kantasairaalan alueelta.
:-)