sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Viikko 47 - Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Tämä viikko oli siis tarkoitus ottaa vähän kevyemmin, eli 9h oli tavoite. Viikon kuluessa fiilis oli kuitenkin sen verran hyvä, että määrät lipsahti kuitenkin 10h:iin. Mukana oli myös laktaattitestit juosten, joiden tuloksia en ole vielä saanut.

Uinnissa ehdin radalle vain 3 kertaa tällä viikolla testien takia, mutta hiukan pidemmissä vedoissa oli tapahtunut harppaus eteenpäin, niin kuin aiemmin viikolla kirjoittelinkin. Tuon testin perusteella puolimatkan uinti pitäisi mennä märkäpuvulla tällä hetkellä selkeästi alle 35min. Ja kesään mennessä pyritään venyttämään tuo matka täyden matkan uintiin asti. Tällä viikolla otin mukaan lyhyet (5-10min) vetokumitreenit lihaskuntotreenin yhteyteen ja joidenkin iltojen iltaohjelmiin.

Fillarilla tuli tehtyä vain pari lenkkiä, 1h tekniikka ja dramaattinen 3h pitkis tänään. Ajattelin viritellä nyt jatkossa jonkinmoisen mittarin tähän fillariin mukaan trainer-treenin yhteyteen. Pitää vähän mietiskellä minkälainen olisi järkevä.

Juoksussa vauhtia tuntuu olevan aiempaan vuoteen nyt enemmän ja se näkyi tällä viikolla niin niissä muutamissa lyhyissä juoksutreeneissä kuin (toivottavasti) laktaattitesteissäkin. Itse epäilisin mittauksia vilkuilemalla aerobisen kynnyksen olevan jossain 4:45/145 tienoilla ja anaerobisen kynnyksen jossain 3:45/170 haminoilla. Mutta, odotellaan nyt tulokset ja muistetaan, että tämä juostiin matolla ilman mitään kulmaa.

Ensi viikolla taas vähän enempi määrää koneeseen, mutta työviikko näyttää sen verran haastavalta, että tarvii himmailla tarvittaessa.

Viikko 47
Ma Uinti 1h, Tekniikka
Ti Pyörä 1h, tekniikka + 20min juoksu
Ke ap Uinti 45min, tekniikka
Ke ip Juoksu 45min, eri vauhteja matolla
To Lihaskuntopiiri 50min + 30min juoksu matolla
Pe Uinti 1h, tekniikka
La Juoksu 1h, laktattitesti matolla, kova
Su Pyörä 3h, pitkis ja hiljaa
Yhteensä 10h

Viikko 48 - Suunnitelma
Ma Uinti 1h, Tekniikka
Ti Pyörä 1h, tekniikka + 20min juoksu
Ke ap Uinti 45min, tekniikka
Ke ip Juoksu 75min, kiihtyvä
To Lihaskuntopiiri 45min + Pyörä 45min, kevyt
Pe Uinti 1h, tekniikka
La ap Uinti 1h, tekniikka
La p Pyörä-Juoksu yhdistelmä 1h30
Su Juoksu 2h, pitkis ja hiljaa
Yhteensä 11h45

Ei kommentteja: