maanantai 3. lokakuuta 2011

Viikko 39 - Uintitekniikkaa ja Pirkkaa

Sain pitkästä aikaa edes jonkinmoisen treeniviikon aikaiseksi, joten laitetaan nyt se tännekin. Reilu 11h muodostui pääosin uinnista ja juoksusta. Fillaria oli mukana hyvin vähän ja lihaskuntotreeneissäkin olen ollut vähän laiskalla päällä.

Viime viikolla uintitekniikka nytkähti taas piirun verran oikeaan suuntaan, kun sain pään asennon kuntoon ja vauhtia tuli heti lisää. Tämän päivän uintitreeneissa kokeiltiin kellottaa yksi 50m, joka meni 44s Pirkasta väsyneenäkin. Myös käden palautus rentona ja pintaa pitkin alkaa mennä ihan rutiinilla. Kuula pysyi koko ajan hallussa ja oikeassa asennossa, mutta siihen joutuu vielä keskittymään.

Juoksussa on tullut mukaan kerta viikkoon tekniikaharjoitteita, joilla olisi tarkoitus saada lisää uusia ärsykkeitä kroppaan ja parantaa juoksutekniikkaa. Kaiken tämän tarkoituksena on tietty saada lisää nopeutta, jota sitten jalostetaan kevään mittaan kestämään pidempään. Mukana on ollut myös kerta viikkoon Kaupin kilpavitosen juoksua reilut pari rinkiä jo Pirkankin takia ja tuomaan lisää voimaa. Viikko viikolta vauhti onkin maastossa noussut ja Suolijärven mäet Pirkassa olivat tällä kertaa helppoa kuin heinänteko. Itse Pirkka hölkkäiltiin tällä kertaa vähän maltillisemmin ja juostiin reiluun puoliväliin n. 2.55 vauhtia ja kiristettiin vielä lopussa Petrin kanssa piirun alle 2.50 loppuajaksi. Hieno reitti, hieno tapahtuma ja kelikin natsasi.

Tämä viikko vähän kevyemmin.

Viikko 39

Ma ap Juoksu 40min, kevyt
Ma ip Uinti 1h, tekniikka
Ti ap Juoksu 30min, kevyt
Ti ip Juoksu 75min, maasto, vk1
Ke Uinti 40min, tekniikka
To ap Juoksu 40min, kevyt
To ip Lihaskuntopiiri 45min + Pyörä 40min, kevyt
Pe Uinti 45min, tekniikka
La Uinti 55min, tekniikka + Juoksu 40min, tekniikka
Su Juoksu 2h50, maasto, vk1 (Pirkan Hölkkä)

Yhteensä 11h20

Ei kommentteja: