maanantai 20. kesäkuuta 2011

Viikot 22, 23 ja 24 - Reissussa rähjääntyy

Tai ainakin kuluu aika, energia ja muukin mukava, joten blogipäivitys on vähän jäänyt. Lisäksi töissä on ollut enempi lapioitavaa kuin lääkäri määrää, joten siinäpä ne tärkeimmät tekosyyt.

Viikko 22 alkupuoli tuli lepäiltyä ja palauteltua Saksassa, josta palasin suoraan Jumesniemen 36km tempoon, joka kulki 35km/h keskarilla. Tuohan on kohtuu vaikea temporeitiksi, joten ihan positiivinen juttu tuo oli. Viikon lopussa sitten mega-treeni, joka kertoi, että oikealla tiellä ollaan ja aikataulussa, mutta kaikissa lajeissa riittää vielä viilattavaa. Määrä on nyt sivuseikka, tärkeintä on mennä avaintreeneihin levänneenä, joka nyt ei ihan reissailun takia ole onnistunut. Määrää näytti kertyneen 11h.

Viikko 23 taas menikin USA:n itärannikolla ja treenata ei ehtinyt sairaan pitkien työpäivien takia juuri ollenkaan. Onneksi sattui osumaan palauttava viikko tähän. Tuolta tulinkin lähes suoraan Pirkan pyöräilyyn, jonka rullailin jetlageissa kahden tunnin yöunilla. Ihan kohtuullisesti se meni, mutta hiukan liian raskas siitä taisi tulla ja vauhti lipsahti 4-5 jannun vuorovedolla 217km meni 34km/h. Hiukan tahmealta tuo kuitenkin tuntui. Määrää tuli lähinnä Pirkan ansiosta 10h.

Viikko 24 oli tarkoitus keskittyä mahdollisimman paljon avovesiuintiin. Sainkin tehtyä 5 uintitreeniä, joista 4 ulkona. Alkaa pikkuhiljaa löytyä rauhallisuus ja rentous, mutta väliin osuu myös huonoja uinteja, kuten 3,5km uinti Nässyssä lauantaina. Täytyy myöntää, että lasitkin kyllä huurusti niin pahasti, etten nähnyt mitään koko aikana. Tämän takia uintikin oli kiemurtelua ja jäykkää, kun piti koko ajan kurkkia lasien alta. Juoksut oli mahdollisimman paljon IM-vauhtia, joka alkaakin löytyä jo selkäytimestä. Lisäksi torstaina tuli tehtyä vähän tempoakin fillarilla, josko se vähän avaisi hiukan nihkeää fillarikuntoa. Tänään tuntuikin fillari kulkevan parhaiten koko kesänä, tosin allakin oli Lassen F9:t takana. Määrää tuli vain 9h, mutta se hiukan hämää kun siirsin 4h treenin tälle päivälle. Syynä oli System of a Down - keikka provinssissa eilen, joka menee tällaisen edelle. Ja olihan tajunnan räjäyttävä keikka, täyttä tykitystä! Treeni oli IM-vauhdilla fillaria 3h + juoksua 1h. Treeni meni hyvin ja lupaa hyvää ainakin tasaisen osuuksille.

Joten, blogihiljaisuudesta huolimatta hyvin ollaan aikataulussa 11h alitukseen arkielämän haasteista huolimatta. Nyt vaan enää muutama avaintreeni jäljellä torstaina ja sunnuntaina. Sen lisäksi vain uintitekniikan hoonausta avovesiuintiin ja pirusti lepoa.

Viikko 22

Ma Lepo
Ti ap Juoksu 45min, pk
Ke ap Lihaskuntopiiri 35min
To p Pyörä 2h, jumestempo ja verrat
To ip Juoksu 55min, pk
Pe Uinti 30min, avovesi
La ap Uinti 1h, IM-vauhti
La p Pyörä 3h30, IM-vauhti
La ip Juoksu 2h, IM-vauhti
Su Lepo

Yhteensä 11h

Viikko 23

Ma Juoksu 50min, pk
Ti Juoksu 40min, pk
Ke Juoksu 50min, pk
To Lepo
Pe Lepo
La Uinti 1h, IM-vauhti
Su Pyörä 7h, Pirkan Pyöräily Tajut-junassa

Yhteensä 10h

Viikko 24

Ma Uinti 50min, märkäpuku + pull&lätt, kestävyys
Ti Juoksu 1h10, IM-vauhti
Ke ap Uinti 40min, tekniikka
Ke ip Lihaskuntopiiri 55min
To 1h avovesiuintia eri vauhdeilla + 1h10 pyörä kiihtyvä vauhti + 15min juoksu pk
Pe Lepo
La p Uinti 1h10, avovesi, IM-vauhti
La ip Pyörä 45min, kevyt
Su Uinti 45min, avovesi

Yhteensä 9h

Ei kommentteja: