tiistai 29. toukokuuta 2012

Viikko 21 - Vaihto keveempään viikkoon lennosta

Joo-oh, ei mene tuon rinsessan kanssa treeniplänit niin kuin elokuvissa, joten joutui tässä opetellessa tiputtaa treenivolyymiä selvästi viime viikolle. Sain kasaan 8.5h treeniä, mutta myös pari tosi hyvää, pidempää treeniä. Vastapainoksi sitten kaksi lepopäivää. Ja pitkistä en saanut soviteltua mihinkään.

Uinti on ollut vähän alavireistä ja erityisesti aikatauluhaasteet on iskeneet uintiin, kun se vaatii logistisesti aina enemmän aikaa. Se kun ei onnistu kotiovelta. Näin ollen vain yksi kunnon uinti (20x100) tuli tehdyksi ja sitten avattua avovesiuinti lyhyellä alle puolen tunnin kokeilulla. Tuli taas muistutuksena, että avovesiuinti on taas ihan eri laji ja sitä pitää nyt alkaa työstämään kunnolla, että saa erityisesti ruhon kulkemaan suoraan vesistössä.

Fillari nytkähti pykälän eteenpäin, todennäköisesti edellisen viikon tempo+Jumesniemi pitkis ja perään pari päivää lepoa kombinaatiolla. Eli erityisesti mäkiosuuksilla ja tempossa tuntui olevan enempi watteja käytössä ja se näkyin myös Murhiksen tempovauhdeissa.

Juoksua oli aikas vähän, mutta ne vähät (yksi puolipitkis ja toinen vk-juoksu fillari-tempon jälkeen) tuntuivat erityisesti jaloissa hyvältä ja vauhditkin vähän sinne päin jo. Juoksussakin on kuitenkin vielä duunia, että sais sen hilattua sille tasolle, millä ajattelin IM-maratonin juosta.

Tällä viikolla ajatuksena rykiä alkuviikosta määrää ja loppuviikosta tehoja.

Viikko 21 - Toteutunut

Ma Lepo
Ti Uinti 1h15, vauhtikestävyys 20x100
Ke Pyörä 2h30, IM-vauhti + mäkivetoja
To Juoksu 1h45, puolipitkis ja loppu 3km IM-vauhtia
Pe Lepo
La Yhdistelmä 2h30, vl
Su Uinti 30min, avovesi

Yhteensä 8h30

Viikko 22 - Suunnitelma

Ma Uinti 40min
Ti Pyörä 3h15, pitkis
Ke Juoksu 2h, pitkis
To Uinti 1h30, kestävyys
Pe Lepo
La Duathlon 2h, vk + Uinti 45min, palauttava
Su IM-yhdistelmä 4h

Yhteensä 14

Ei kommentteja: