torstai 17. toukokuuta 2012

Iltatreenejä ja jotain ihan muuta

Lepakkovuodot otettu käyttöön treeneissä ja ruhohan on tästä vedosta luonnollisesti ihmeissään. Maanantaina kävin lepakkovuorolla uimassa ja kokeilin märkäpukutonnia tällä kertaa 50m altaassa. Tarkoitus oli uiskennella IM-sykkeillä taas, mutta omien tuntemuksien mukaan oli kyllä vähän liikaa kaasua IM-sykkeille (sykemittaria ei ollut), mutta ei missään nimessä maksimi. 17.33 näytti kello. Päälle muutamia satkuja ja sen jälkeen vielä tekniikkatreeniä ja kelailua lätpul vauhtia vaihdellen.

Tiistai-illan hämärissä taas käväisin lenkittämässä K-Swissejä reilun tunnin verran ihan peruslenkkinä. Kyllä oli hieno juoksennella, kun kelit alkaa olla juoksuun optimit ja pääsi vähän tuulettamaan kuulaansa.

Eilen illan suussa sitten vielä IM-yhdistelmä, eli normi-Säijä alle 34.2kmh/138 ja perään juoksua 20min 4:53/146. Yllättävän hyvin kulki.

Tänään sitten muistinkin pyhittää lepopäiväni ja patsastelin enimmäkseen Taysin käytävillä. Kuvasta löytyy syy vähän eksoottisempiin treeniaikoihin ja luulenpa, että tuo prinsessa määrittelee aika pitkälti Annalan liikkeitä lähitulevaisuudessa. Tyttö syöksyi tähän maailmaan tiistaina 7.53 ja vei sillä minuutilla mun sydämen täysin. Näillä eväillä sitten treenejä plänäämään.


2 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Onneksi olkoon! Ja tervetuloa kerhoon ;=) Lättispullikset jne. vaihtuu vaippasulkeisiin ja muihin vastaaviin enemmän tekniikkaa kuin kuntoa kysyviin harjoituksiin.

kaapo kirjoitti...

Tänks. Joo, kyllähän ne prioriteetit ja elämänarvot tässä vähän mulkkautuu uusiksi, ei siinä mitään.