maanantai 28. helmikuuta 2011

Viikko 8 - Lisää löylyä

Hienosti sujuu nyt treenit ja jo toinen hyvä viikko putkeen lunssailun ja lomailun jälkeen. Sain kasaan lähes 15h monipuolista treeniä (joka on mulle paaaljon), mutta siltikään ruho ei oikein antanut väsymisen merkkejä missään vaiheessa viikkoa. Ei edes tiistain triangelin (kolmen treenin päivä) tai sunnuntain 3h30 hiihto + 1h30 sekatreeni jälkeen.

Tällä viikolla uinti alkoi kulkemaan taas pykälän verran paremmin ja erityisesti pitkissä matkavauhtisissa vedoissa uinti alkaa olla tosi helppoa. Joitain tekniikkavirheitä olen saanut parannettua, kuten korkea käden palautus, mutta paljon on vielä tekniikkavirheitä työn alla. Mutta se tekee tästä vaan mielenkiintoista.

Hiihto oli positiivinen yllätys myöskin, sillä enpä ole juurikaan viime aikoina (kaksi lenkkiä viiteen vuoteen) suksien päällä aikaani viettänyt. Ja sitä aikaisempi kokemus suksista on armeijasta ja autokauppiaiden lasten hiihtokisoista?!? Kyllä tuo Pirkka edelleenkin pientä pelonsekaista fiilistä nostattaa, mutta eiköhän se kuitenkin läpi retkeillä ensi sunnuntaina. Juoksu oli hiukan jäykän oloista, mutta 10x200m meni samoihin kuin aikaisemminkin.

En ajatellut siis Pirkkaan mitenkään erityisesti kevennellä, koska se ei ole minulle mikään tärkeä kilpailu, minne lähdetään tekemään tulosta. En ole varma edes tuleeko tankattua etukäteen. Joka tapauksessa hiukan ajattelin alkuviikosta kevennellä, ettei määrät karkaa ihan käsistä vielä ja kaveri pysyy pelikunnossa. Nyt alkoi toki Pk2:n viimeinen kuukausi, jolloin määrät pitäisikin nousta korkealle. Ja onhan tässä kuussa tietty tiedossakin Pirkan lisäksi myös TRI camp, joten määrää on tiedossa ihan riittävästi. Pidetään kuitenkin tehot vielä varastossa ja keskitetään voimavarat aerobisen kunnon lisäksi myös nopeuden ja tekniikan kehittämiseen kaikissa lajeissa. Tämä viikko siis vielä kovat määrät ja seuraava viikko palautellaan tästä kolmiviikkoisesta ja Pirkasta.

Tänään oli taas 1h25min ohjatut uintitreenit ja tällä kertaa tuntui jopa helpolta. Alkaakohan Kepa pehmenemään, vai tulikohan nössöiltyä?

Viikko 8

Ma Uinti 1h25, Tajut uintikurssi: tekniikka, eri tehoalueet
Ti ap Juoksua 30min, aamulenkki
Ti ip Juoksua 1h, 10x200m
Ti i Lihaskunto 1h, Elixia power
Ke ap Uinti 45min, tekniikka
Ke ip Spinning 1h + 25min transitiojuoksu
To ap Uinti 45min, kevyt kestävyys + hieronta perään
To ip Lihaskuntopiiri 35min, Elixia func training (rankka) + 30min juoksu, palauttava
Pe Uinti 45min, tekniikka
La Uinti 1h20, kestävyys (3x1000+500)
Su ap Hiihto 3h30
Su ip Spinning 30min + Core 25min + Venyttely 25min

Yhteensä 14h50

Ei kommentteja: