sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Viikko 7 - Back in business!

Flunssailun ja lomailun jäljiltä oli herkkua taas päästä kunnon treenin makuun. Kevyestä treenauksesta seurauksena oli ainakin kevyet jalat ja jo alkuviikosta paistoi sellaiset patoutuman treenaamiseen, että sai jarrutella menoa. Varsinkin alkuviikosta oli myös pikkaisen merkkejä vielä flunssasta ja aikaerosta, joka näkyi herkempänä väsymyksenä vähänkään vaativimmissa seteissä.

Tällä viikolla alkoi taas uimakoulu Kepan samettisten käsien lempeässä ohjauksessa. Sekin tuli taas kantapäänkautta opittua, että niitä kovempitempoisiakin uinteja kannattaa sotkea sinne väliin. Oudokseltaan paketti hajosi saman tien ja väsy tuli alta aikayksikön. Pitenemään päin olevien tekniikkavaurioiden listaan sai lisätä taas pari lisää: surkeat potkut ja epätasapainoinen uinti, joka juontuu juurensa pelkästään oikealta päin hapetettaessa. Tarvii palata tähän uintiin ihan erillisen kirjoituksen merkeissä.

Hiihtoa ei ole tänä talvena lupauksista huolimatta tullut erinäisten syiden (flunssa, loma, karseet pakkaset) takia tehtyä kuin 8km ja pakkasten jatkuessa myös ensi viikolla, alkaa hiipiä mieleen, kannattaako Pirkkaan edes lähteä pelleilemään. Noh, katotaan.

Loppuviikosta sitten lisättiin vähän tehoja (tonnin vedot lyhyen kaavan mukaan) ja vaativampi määräsetti (4h duathlon) ja ruho tuntuu olevan taas aikalailla entisensä. Torstain lihaskuntopiiri veti kyllä reilun kolmen viikon tauon jälkeen joka lihaksen ihan jumiin ja sitä ne ovat vielä nyt sunnuntainakin.

Viikko 7

Ma ap Juoksua 30min, kevyt
Ma ip Uintia 1h20, tekniikka & eri tehoja
Ti ap Juoksua 30min, palauttava
Ti ip Spinning (intervalli) 75min + transitiojuoksu 20min
Ke ap Uintia 45min, tekniikka
Ke ip Juoksua 1h10, vk1, 10x30-45s 5% kulma, matto
To ip Lihaskunto 1h + 15min juoksua
Pe ip Uintia 50min, tekniikka
La p Uintia 1h, märkäpukutestaus 4x500
La ip Juoksua 50min, vk2, 4x1000m
Su Duathlon 3h50, pitkä & hidas

Yhteensä 13h30

Ei kommentteja: