sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Tehoja koneeseen

SM-sprintti oli sopiva lähtölaukaus parin viikon tehokuurille ja kyllä se itse kisakin tukkoisuudesta huolimatta avasi paikkoja jonkin verran. Tällä viikolla homman nimi olikin sitten se, että määrät pidetään maltillisena ja tehoja niin paljon kun uskaltaa. Se tarkoitti tällä kertaa sitä, että määrää tuli 13h30 ja tehotreenejä kolme: 1. tiistaina 20km tempo ja pari kilsaa kovaa juoksua päälle, 2. perjantaina 1h pk-fillaria alle ja 4x2000 anakynnyksen tuntumassa, 3. vk1-vk2 duathlon, 20km + 4km + 10km +2.5km. Ja välipäivinä sitten kevyttä tai pidempää selvästi alle aerobisen kynnyksen. Kulku oli ihan hyvää, mutta tänään loppui jälkimmäisessä tempossa jalat. En tiedä johtuiko eilisestä 3h fillarista, viikon kuormituksesta vai liian kovasta ykköstemposta. Vai ihan vaan paskasta kunnosta. Sitähän mä tässä odottelen, että koska se perätila korjaa, kun pohjia ei täksi kesäksi tullut montaa viikkoa tehtyä. En sitä, tuleeko se perätila, vaan koska se tulee. Toivotaan, että vasta Joroisten jälkeen.

Tämän viikon murheenkryyni on ollut yllättäen uinti. On nimittäin avovedet taas sen verran kylmiä, ettei siellä montaa minuuttia tarkene ja kaikki hallit on Pyynikkiä lukuunottamatta kiinni. Joten hankalaksi tämä uinti on kyllä nyt tehty.

Toinen tehoviikko vielä jäljellä ja määrät olisi tarkoitus pitää samoissa, mutta tehotreenejä vain kaksi. Nyt on nimittäin pakko puhallella pari päivää tästä juhannussetistä kevyempää ja sunnuntaina olisi tarkoitus tehdä jonkinlainen Jorois-spesiaali, eli vähän pidempi tehotreeni, jossa kaikki lajit mukana. Toivottavasti saisi myös märkäpuku-uintia enemmän mukaan, se ei nimittäin ole vielä "ihan" priimaa.

Kuvassa muuten ostamani halppis-Bontit, kun alkoi tulla 5 vuotta palvelleista perstuneista shimanoista isovarvas läpi. Ekat pari lenkkiä kenkä on kyllä tuntunut hyvältä, napakammin tuntuu vastaavan polkaisuun. Ainakin sellainen on fiilis. En ole vielä uunissa käyttänyt, mutta se on sitten hienosäätöä joskus.

Ei kommentteja: