maanantai 2. kesäkuuta 2014

Pk-kausi kahdessa viikossa

Johtuen rikkonaisesta talvesta ja keväästä, ajattelin paketoida pk-kauden kahteen viikkoon. Pikkasen vajaa 20h molempiin viikkoihin ja pääosa alle aerobisen kynnyksen treenejä.

En muistanutkaan kuinka persiilleen mun uinti menee, kun tinttaa vähän enemmän määrää koneeseen. Kunnes tänään kokeilin uintia 19h viikon jälkeen. Uin jopa puolet tämän päivän uinnista märkkärillä ja tuska vaan korostui.

Jokatapauksessa sain viikon aikana tehtyä kutakuinkin ne treenit mitä pitikin. Pidin tehot kokolailla pois ohjelmasta, että edes teoriassa voisi onnistua toinen samanmoinen viikko perään. Pyörää tuli selkeästi eniten ja sain jopa tehtyä ensimmäisen yli 4h lenkuran lauantaina. Taisi olla kaikki fillarilenkit osittain sateessa ja sehän söi välillä rotan lailla miestä. Juoksuakin tuli ihan hyvin: 2h lenkki keskiviikkona, yhteensä 15km osana 3h yhdistelmää torstaina ja vielä sunnuntainakin 12km reilun tunnin fillarin päälle. Ja juoksu alkaakin pikkuhiljaa löytyä.

Uinti sen sijaan on murheenkryyni taas kerran. Olihan tässä taas toki viikon paussi uinnissa, mutta kyllä se vähäinenkin kulku oli kadonnut jonnekin. Toki sain uitua muutaman hyvän treeninkin Tapsan ja Ramin kanssa, keskiviikkona 15x100 ja perjantaina kestävyystreeni neopreenien vanavedessä. Vaikka treenit oli hyviä, niin ne paljasti karusti kuinka paljon hommia olisi niin vk-vauhdeissa kuin kestävyydessäkin. Täytyy toivoa, että uinti nyt tulee viikkorutiinien kautta edes jonkinlaiselle tolalle Joroisten puolimatkaan mennessä.

Nyt vaan niska kyyryyn ja määrää koneeseen ja hommahan kruunaantuu Pirkan Pyöräilyn 217km "palauttavaan" lenkuraan sunnuntaina Panostajan, Litmasen ja Nässyn kera. Näillä näkymin. Dream teamin kokoonpano ehtii vielä toki moneen kertaan muuttua, mutta tuskaa on tiedossa, se on varmaa. Pitkät lenkit on nimittäin olleet hyvin harvassa tänä vuonna.

Ei kommentteja: