sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Jalat perätilassa

Toinen tehoviikko sisälsi 14h määrääkin ja mukana kaksi tehotreeniä. Toinen keskiviikkona, joka oli 20km tempo ja päälle hiukan vk1:stä juosten. Ja tänään vajaa nelituntinen Jorois-spesiaali, jossa mukana kaikki lajit: 2x800m uintia + 2h fillaria + reilu 1h juoksua. Mahdollisimman paljon puolikkaan kisatehoja mukana. Molemmissa tehotreeneissä sama probleema: jalat tuntuivat voimattomilta, jonka takia sykkeet varsinkin pyörässä kohtuu alhaisen, kun jalat jarruttaa menoa. Juoksu sujui yllättävänkin hyvin, vaikka juoksin aina fillarin perään ja jalat tuntui jo pyörällä olevan ihan tyhjät. Kyllä ne vaan niin eri lihasryhmiin kuitenkin osuu. Oma veikkaus on, että viime viikon kolme tehotreeniä oli sitten kuitenkin liikaa ja kun tämä viikkokin koetettiin vaikeuksista huolimatta pitää kovana, niin tilanne on se, että jalat on nyt tätä kirjoittaessa ihan soseessa. Tarvinnee ottaa pari päivää kevyemmin ja ylipäänsä yrittää nyt palautella kintut kuntoon viikonloppuun mennessä. Sitten pitäisi aloittaa lyhyt piikkaus Joroisille. Mutta ei tämä viikko nyt ihan hanuriin mennyt, uinti tuntui märkkiksellä vähän paremmalta ja juoksukin sujui ihan jees, poislukien tiistain vajaa parituntinen, joka tuntui todella raskaalta.

Nyt yritetään tosiaan maltilla hoitaa jalat pois perätilasta, vaikka helppoa se ei ole kun muksu on tämän viikon pohjanmaalla lomailemassa, joten treeniaikaa voisi olla enempi. Onneksi kelit on ainakin alkuviikon niin persiistä, että ulos ei ihan hirveetä hinkua ole.

Piti ottaa Klagenfurtin mitsku tuohon kuvaan, kun tänään oli taas Itävallassa kisapäivä mun suosikkikisassa. Ivan Rana kellotti tänään vähän paremmin kuin minä: 7.48.

Ei kommentteja: