sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ameriikan meininkiä

Tämä viikko menikin sitten osimoilleen Käliforniassa ja sen jälkikaiuissa. Reissuhan lähti mallikkaasti liikkeelle kun pujottivat Herzillä varatun Toyotan sijaan avo-Mustangin alle. No palauduin tuosta alkupommista yllättävän hyvin ja vältyin kaikkien yllätykseksi myös ylinopeussakoilta koko reissun ajan. Faktahan on, että ei näillä reissuilla kauheasti ehdi treenata, eikä oikein pystyiskään, kun lennoistakin pitää palautua ensin ennen kuin pystyy ruhostaan mitään ulosmittaamaan.

Sen verran kuitenkin pitää olla pelisilmää, että varatussa hotellissa pitää olla kunnollinen ulkoallas ja siellähän tulikin kelluttua joka aamu klo 5.00. Yllättäen oli jopa vielä muitakin uimareita tuolloin. Uinti oli kyllä pääosion sellaista kevyttä lätkyttelyä, muutama satkun sarja leivottuna mukaan vähän kovempaa.


Pari kertaa kokeiltiin kuvassa olevan aboriginaalin kanssa myös fillarointia kohtuu mäkisissä maisemissa. Nooh, ensimmäinen tyssäsi jo 20min kohdalla, kun Terpan tuubi teki laupeuden. Ja yllättäen varatuubit sun muut loistivat poissaolollaan. Kostoksi juostiin sitten mäkiä niin, että muistaa ensi kerralla vähintään litkut mukaan. Toinen fillari olikin sitten astetta ahtaampaa toimintaa härmän pojalle. Ei ollut ruho ihan valmistautunut tässä kohtaa vuotta tuollaisiin nousuihin. Vaikka Terppa ystävällisesti antoikin bränikän kippurasarvi-Trekin mun alle, niin saa poika pitää pallopaitansa. Ei mitään asiaa kyytiin. Nooh, nyt vedetään kuukausi järjetöntä settiä ja pääsiäislomilla kun mennään koko perheen voimin tuonne, niin sopii yrittää tiputtaa kelkasta. Parin tunnin setti riitti tätä lystiä tällä kertaa.

Jonkin verran tuli osteltua jenkkimerkkistä Tri-kamaa, muun muassa kahdet Newtonit lisää. Sen verran oon tykästynyt tuohon Newtonin ideaan, että käteen jäi tällä kertaa Distance Elitet (210g) ja MV3 (157g). Saas nähdä uskaltaako nuilla jälkimmäisillä edes vetoja juosta. Nuo ensimmäiset tuli jo reissulla pariin kertaan sisäänajettua ja hyviksi havaittua.

Ei kommentteja: