lauantai 27. heinäkuuta 2013

Palauttelua

Tämä viikko on otettu suhteellisen rauhallisesti. Paikat eivät tällä kertaa kauheasti kipeytyneet, mutta pari kertaa on tullut ajettua siihen miinaan, notta on aloiteltu liian aikaisin treenaus kun kisasta toipuminen on ollut vielä kesken ja huonostihan siinä on aina käynyt.

Sunnuntain pidin kokonaan lepopäivän maanantaina uin 25min myrskyävässä Näsijärvessä ja tiistaina vajaan tunnin maastopyöräilyä mökkimaisemissa fiiliksellä "life is good". Keskiviikkona 1.5h hieronta, eikä muuta ja to-pe otin jo juoksua kuvioihin. Ehkä hiukan liian aikaisin, mutta jalat tuntuivat hyviltä ja nyt kun oon vajaan viikon tytön kanssa kaksistaan, tuo on ainoa sauma liikkua kun on 24/7 kiinni. Torstaina vajaa tunti ja eilen perjantaina puolitoista tuntia kärryjuoksua.

Tänään kävin naatiskelemassa Nässyssä reilun tunnin uintia ja jos sauma tulee, voisin vielä maastopyöräilläkin.

Ensi viikon alkupäähän otetaan vähän määräkuuria, mutta pidetään tehot poissa, loppuviikosta huilia ja rallia ja sit voisi alkaakin Ironman-treeni toden teolla. Pientä haastetta on tosin elokuussa, kun on reissua ja juhlaa tiedossa riittämiin, mutta järkevällä plänäyksellä tää klaarataan.

Ei kommentteja: