keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Jortikka mielessäin

Nimittäin puolimatkan SM-kisat Joroisilla. Lauantaina. Kiirettä on pitänyt viime aikoina, joten ihan optimaalinen valmistautuminen ei ole ollut tätä reissua varten, mutta hyvät välikiripisteet tarjolla Barcelonaa kohden.

Pientä positiivista virettä on ollut ilmassa viime aikoina ja jopa uinnissa hiffasin pari oleellista juttua viime viikon lopulla. Harmi vaan, ettei niille kauheasti ehdi tehdä mitään, mutta nyt olisi taas intoa pistää tuota uintia ruotuun kun on vahva epäilys mistä kiikastaa.

Sen verran on kuitenkin puolimatkan kunto kysymysmerkki, ettei osaa oikein tavoiteaikoja sovitella paperille. Enemmänkin pyrin menemään sillä tunteella ja niillä sykkeillä, joilla kuvittelen n. 5h rupeaman onnistuvan ilman nitkahtamista. Uinti on taas ehkä haastavin, kun oikea tehoalueen löytäminen ei ole ihan tuolla takaraivossa uinnissa. Sellainen mukava matkavauhti ei oikein puolimatkalle riitä, vaan pitäisi vähän reippaammin lähteä, kuitenkaan savuuttamatta konetta. Lisäksi viivalla on tuttuja ja kadun miehiä niin paljon, että oman kisan tekeminen voi olla haastavaa, kun ei viittis ihan kaikilta pataankaan ottaa.

Juoma- ja ruokapuolen aion hoitaa hyvin pitkälle omilla eväillä, eli kolme pulloa pyörään kiinni ja geelejä riittävästi fillariin ja juoksuun. Jonkin verran maltillisemmin aion lapioida kuin Ironman-kisoissa, kun tehot ovat vähän korkeammalla, niin imeytyminen vastaavasti heikompaa. Ja lisäksi kummittelee viime kesän Frankfurtin bonkkaus. Juomapuoli onkin sitten pieni kysymysmerkki johtuen säästä ja selvinnee vasta kisapäivän aamuna miten tuota nestettä olisi tarkoitus lipitellä.

Hyvällä fiiliksellä tässä ollaan ja mukava päästä taas pitkästä aikaa Joroisille kisaamaan. Mullahan ei ole vielä koskaan Joroisilla oikein osunut, joten josko tänä vuonna?

Ei kommentteja: