sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Juoksuaika

Tämän viikon teemana on ollut juoksemaan opettelu. Täysin oireeton kinttu ei vielä viime viikolla ollut, mutta Huttusen Anssin täsmähoidolla ja teippauksella olen pystynyt juoksemaan suhteellisen hyvin tämän viikon aikana, ilman kipuja, kuitenkin mukavuusalueella surffaten.

Toinen syy juoksumäärien nostoon oli uintikielto tällä viikolla. Lisäksi viikonlopun lomailin sisarusten ja heidän siippojen kera Tallinnassa (näppäilen tätä laivalta paluumatkalla), jonne ei saanut pyörää rehattua. Sain kasaan 60km juoksua, sekä tietysti fillaria vähän enemmän ja jalat on edelleen pelissä mukana. Vauhtihan on ottanut persnettoa tässä lepäillessä ja vk on täysi mysteeri, mutta ilmoittauduin kuitenkin sm-sprintteihin 8.6. Siellä voi sitten tehdä kenttätestit jalalle rääkin keston suhteen.

Eka Nässyn kierto (125km) tuli tehtyä poikkeuksellisesti ma-iltana juniorin synttäreiden takia sunnuntaina. Tämä silläkin uhalla, että kuulema muina päivinä kuin sunnuntaisin tehdyistä pitkiksistä jää mitokondriot saamatta. Torstaina riipaisin yksikseen saman vk-treenin Säijässä kuin lauantaina. Vauhdit oli kutakuinkin samat, mutta juoksu paremman tuntuista. Eilen tein Tallinna sightseeingin juosten rantoja pitkin ja oli kyllä mukava juoksennella 2h pitkästä aikaa ja kevyen liikenteen baanaa riitti loputtomiin.

Huomenna poistetaan tikit ja ensi viikko käydään avovesissä niin usein kun pystyy/ehtii.

Viikko 21

Ma Pyörä 4h, pitkis
Ti ap Juoksu 40min, kevyt
Ti ip Lihaskunto 1h
Ke Juoksu 75min, pk
To Yhdistelmä 2h50
Pe Juoksu 30min, tekniikka
La Juoksu 2h, pitkis
Su Pyörä 1h, kevyt

Yht 13h15

Ei kommentteja: