sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Ihan terve?

Mökiltä hoidetaan blogin päivitys, joten en jaksa alaa tappelemaan kuvien kanssa. Nyt kun kinttu on kunnossa ja uintiakin voi treenata normaalisti, lienee oikein todeta, että tässähän on ihan terve? Tuskinpa, jos lähipiiriä kuuntelee. Eikä edes ihan lähellä olla tuota määritelmää. No, haitanneeko tuo mittään, pääasia on, että reenata voi taas ja se vielä maistuu. Vähän liiankin hyvin. Tällä viikolla taisi tulla tehtyä kaikkea vähän liikaa: määrää, tehoa, töitä ja liian vähän unta. Lauantaina olikin reilun kolmen tunnin yhdistelmässä pientä väsymystä aistittavissa.

Uintia en saanut sovitettua kuin 4 kertaa: tunnustelu lähes parin viikon paussin jälkeen, tekniikkapainotteinen uinti höystettynä Hastin vittuilulla altaan reunalta, märkkisuinti altaassa ja avovesiuinnin korkkaus. Sanomattakin on selvää, että uinnissa on niin pirusti hommia, mutta aika-ajoin siitä jopa nautti tällä viikolla, kun ei ala yrittämään liikaa. Mun tekniikalla kun nimittäin paketti on heti hajalla ja äijä on hapoilla alta aikayksikön.

Fillaria tuli kolme treeniä, joista kaikki 2h-3h30 pituisia: yksi pk-lenkura pikkasen aerk:n alla, toisessa tehoja (2 x 18.5km tempoja, joissa vk-juoksut välissä) ja tänään vielä reilu 2h maasturilenkki nautiskellen. Kyllä tuo maasturihommakin on vaihteeksi mahtavaa hommaa tempoasennossa kyykkimisen mausteeksi. Ja vielä kin mökkiteitä kierrellessä alla oli appiukon täysjousto, satula suorastaan hyväili pakariosastoani.

Juoksua tein parikin tehorypistystä, ensin 6x1000 tiistaina, ja sitten lauantaina nuo yhdistelmät, joissa 2x3km vk1-vk2. Silminnäkijöiden mukaan perseeni viistää asfalttia juostessa, joten lonkankoukistajat saa ensi viikolla erityiskäsittelyn. Ja siltä se kyllä tuntuikin. Oli aikas kankean oloista ja jalat liikkuivat muutenkin kuin hidastetussa filmissä. Saattaa olla ensi viikonloppuna komiikkapläjäys valmis jahka meikäläinen kyyristyy tämän paketin kanssa sprinttiviivalle. Noh, päällimäinen ajatus on saada tuttu kaveri vaihteeksi epämukavuusalueelle ja toivottavasti aukee paikat samalla vähän parempaan kuosiin. En kyllä ajatellut juurikaan kevennellä, kun ei ole mikään tärkeä skaba mulle ja treeni maistuu, mutta sen verran on itsesuojeluvaistoa, kun Pirkan pyöräily on vielä seuraavana päivänä, notta perjantaina uin vain kevyesti. Alkuviikosta tulee töiden takia lisäksi vähän taukoa, joten eiköhän noi riitä.

Tällä viikolla määrää tuli 15h30 ja jokunen tehorääpäisykin. Ja paikat kunnossa. Kop kop.

Ei kommentteja: