sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viikko 8 - Valoa tunnelin päässä

Vai onko se sittenkin juna? Tällä viikolla treeni alkoi jo etäisesti muistuttaa sitä mitä sen pitäisi ollakin. Viikkoon mahtui niin luvattu reilun tunnin pituinen vk-juoksu pitkästä aikaa ja pitkis juoksun sain myös tänään vielä mahtumaan mukaan. Määrää kertyi hiukan yli 13 ja puoli tuntia. Ihan toiseen malliin alkaa jaksamaan taas ja palautuminenkin on parantunut huomattavasti.

Uinnissa keskityin tällä viikolla erityisesti keskikropan hallintaan ja jalkojen uittamiseen korkeammalla. Tänään jotain vihdoin loksahtikin paikoilleen ja ainakin omasta (ja äidin) mielestä jalat ui tänään korkeammalla, lähellä pintaa. Nyt vaan pidetään huoli, että huomenna sais jollain ilveellä tuon toistettua ja asennon vakiinnutettua paremmaksi. Vk-juoksu oli enemmänkin nopeussolujen herättelyä koomastaan kuin mitään rankkaa vauhtikestävyyttä. Pikkasen ottivat oudokseltaa nivuset ja lonkan koukistajat siipeensä.Tätä pitää saada nyt lisää ja pikkasen ruuvia kiristäen. Josko keskiviikkona taas Pirkkahalliin pääsisi rullailemaan. On muuten ihan riittävästi hommia juoksunopeuksissakin, takamatka on iso.

Tänään illalla taas oli katastrofin ainekset ilmassa kun astuin pitkän juoksulenkin kruunuksi pimeässä nilkkani ympäri. Konkkasin kotio, välittömästi kkk ja buranaa naamariin ja ainakin nyt kinttu näyttää ja tuntuu pientä kipua lukuunottamatta siedettävältä. Tehdään aamulla analyysi tilanteesta, mutta taisin säikähdyksellä selvitä.

Josko ensi viikolla saisi vielä hiukan lisättyä kaasua, eli lisää määrää ja pieni ruuvin kiristys niissä harvoissa teho-osioissa.

Viikko 8

Ma Lihaskuntopiiri 45min + 10min venyttely
Ma Uinti 1h25, tehoja
Ti Pyörä 1h10 (trainer), kevyt + Juoksu 20min, kevyt + 30min vetokumit & venyttely
Ke ap Uinti 40min, kevyt
Ke ip Juoksu 1h15, vk
To ap Uinti 1h25, kestävyys
To ip Pyörä 45min, kevyt
Pe ap Uinti 55min, kevyt & tekniikka
Pe ip Juoksu 45min, pk
La Lepo
Su ap Uinti 1h20, tekniikka
Su ip Juoksu 2h15, pitkis

Yhteensä 13h30

Ei kommentteja: