keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Re-planning

Jep-jep, junahan se outo valoilmiö sitten oli tunnelin päässä. Kävi nimittäin niin, että su-ma välisenä yönä iski norovirus hanakasti päälle ja yön aikana myös murjottuun jalkaan ilmaantui sateenkaaren värit, joten karkeasti arvioiden tarkoittaa sellaista parin viikon juoksutaukoa näin alkuun. Oli aika voittaja olo yöllä kun yritin kontata tällä invaldisoidulla jalalla paniikissa vessaan siinä kuitenkaan onnistumatta.

Noh, ei auta itku markkinoilla. Tiistaina taas sumun hälvettyä aloin uudelleen-plänäämään lähiajan treenejä. Tänään kokeilin jo aamusta uintia ja yllättävän hyvin pystyy onneksi sitä tekemään, potkut mukaanlukien. Päädystä ponkaisu on toki aika varovaista, eikä vasurilla montaa newtonia uskalla voimaa pistää peliin. Iltapäivästä kokeilin myös traineria parvekkeella ja ihan hyvin ainakin kevyt pyörittely onnistuu.

Huomenna olisi tarkoitus kokeilla uintitreenin jälkeen myös vesijuoksua Terpan, toisen invan kanssa. Ja sunnuntaina Pirkkahalliin jonkinlainen yhdistelmäpitkis, jossa juoksun sijaan veistellään lihaskuntopiiriä mausteeksi väliin. Joten, kyllä hätä aina keinot keksii ja tästäkin suosta noustaan. Mutta alkais jo mun mielestä riittää yhdelle miehelle nämä vastoinkäymiset.

Ei kommentteja: