sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Viikko 49 - Pirkkahallia ja märkkistä

Aika mukava ja monipuolinen viikko takana. Ja väsyttävä. Alkuviikko varsinkin oli ruho hiukan kanveesissa, mutta alkoi siitä loppuviikkoa kohden toipua, mutta nyt on tänään taas aikas naatti olo. Reilu 14h tuli treeniä ja mukana myös parikin vajaa 3h yhdistelmää Pirkkahallissa, märkkistestiuinti ja ylipäänsä hiukan tuota märkäpuvun mietiskelyä. Ei oo ihan helpoksi tehty valinta, sen verran paljon hyviä pukuja on nykypäivänä markkinoilla.

Uintia tuli tehtyä 4 kertaa, joista kaksi hiukan pidempää, yksi kevyempi tekniikka ja yksi testiuinti. Pientä taantumaa on ollut tällä viikolla uinnissa ja testiuinti meni 50m radalla 17.16. Toki ennätys hiukan parani, mutta tuosta sitä aletaan nyt tiputtelemaan niin, että keväällä menee alle 16min sama veto. Hommia siis on ihan kiitettävästi, joten ens viikolla uidaan taas 5 kertaa jollain ilveellä. Fillari on sellaisessa ylläpitomoodissa ja tällä viikolla sitäkin tuli jonkin verran noiden Pirkkis-visiittien ansiosta. Juoksua aloin jo myös pikkuhiljaa virittelemään edes treeniä muistuttavaksi, tiistaina tuuppasin matolla 75min vk:n ja Pirkkahallissa paljon nopeutta ja ripaus vk:ta.

Viikko 49

Ma ap Juoksu 30min, kevyt
Ma ip Lihaskuntopiiri 45min + Uinti 1h25, kestävyys
Ti Pyörä 30min, kevyt + Juoksu 1h15 vk (matto)
Ke ap Uinti h40
Ke ip Juoksu 45min, kevyt
To Yhdistelmä 3h
Pe Uinti 1h, kevyt
La Uinti 1h, 1km testi
Su Yhdistelmä 2h30

Yhteensä 14h20

2 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Mihinkäs aikaan te nistit oikein sunnuntaisin hallille tuutte kun ei vielä puol ykstoista näkynyt ketään? Tuli itsekin jäätyä ajovuoron jälkeen traineria veivaan, osa muita juoksemaan, niin olisi siinä sujuvasti kuulumisia saanut vaihdettua.

kaapo kirjoitti...

Tjoo, yleensä viimeistään kympiltä, mutta tällä kertaa oli vähän menoja ja oltiin sunnuntaina vasta klo 15. Onhan tässä vielä pitkä talvi jäljellä, niin ehditään törmäillä ...