tiistai 31. tammikuuta 2012

Viikot 51, 52, 1, 2, 3 ja 4 - Heikompi vaihe treeneissä

Joulukuun loppu ja erityisesti tammikuu meni enempi ja vähempi pelastusarmeijalle treenauksen merkeissä, niin kuin etukäteen tiesinkin. Muussa elämässä oli sen verran paljon ohjelmaa: työreissuja mm. USAan, Hesaan, joulu, uusi vuosi, pidempi vkonloppu Brysselissä ja helvetinmoinen määrä töitä. Noh, vaikutuksethan ovat TRI-rintamalla arvattavia: viikkotunnit jääneet alle 10h järjestänsä, usein on ollut vielä palautuminen edellisistä treeneistä kesken tärkeissä sessioissa (erityisesti jalat uinnissa jatkuvasti pois pelistä) ja kehittymistä ei ole kauheasti ole tapahtunut yhtään tammikuun aikana kunnon ja vauhtien suhteen, poislukien ihan lyhyet pyrähdykset uinnissa ja juoksussa.

Viikkotunnit seuraavanlaiset

Vk 51: 9h
Vk 52: 12h30
Vk 1: 7h
Vk 2: 11h
Vk 3: 10h
Vk 4: 9h

Tyypillisesti viikossa 3-4 uintia, jossa vetojen pituuksia alettiin kasvattamaan jo tammikuussa. Juoksua on ollut n. 3 treeniä viikossa, jossa ihan muutama pitkä lenkki ja nyt pikkuhiljaa kerta viikkoon vähän pidempi vk-treeni vaihtelevilla vauhdeilla. Fillari on ollut aikalailla minimissä n. 2 krt/viikko ja trainerilla.

Nyt alkanut viikko aloittikin sitten sellaisen vaiheen, jossa aletaan treenaamaankin jo kunnolla. Tämä vaihe kestää n. 3kk ja määrät nostetaan tuonne 12-14h viikkotasolle. Kirjoittelen tästä ja viikkorungosta enempi seuraavalla kertaa.

Ei kommentteja: