lauantai 21. tammikuuta 2012

Redmonder

Tämä viikko heilahti ohi liukkaasti Redmondissa, Microsoftin poikien huostassa. Kaupunkiin laskeutunut lumi ja jää piti huolen siitä, että jengi oli ihan kuutamolla, sekä Annalan urheilut keskittyi sisäsiistiin sisäurheiluun.

Onneksi löysin ihan hotellin vierestä LA Fitness - nimisen kuntokeskuksen, jonne hommasimme Mr Katalan kanssa 10 päivän ilmaiset visitor - passit ja suunnistettiinkin sinne joka aamu 5.00. Vieressä oleva kuva on kyseiseltä salilta, joka on kolmessa tasossa oleva kompleksi, joissa tuon lisäksi on varsinainen sali-osio ja alakerrassa 25 yardin uima-altaat. Pääosin tuli siis uitua reissussa tunnin seteissä, tyyliin alkuverra, tekniikkaosio, pidemmät vedot lättäreillä ja ilman, sekä lyhyemmät/kovemmat sarjat. Lisäksi jolkottelin hotellin juoksumatolla muutaman kevyemmän ja yhden kiihtyvän. Tarkoituksena oli myös juosta London Heathrowlla eilen paluumatkalla, kun oli vajaa 5h vaihtoaika, mutta se homma kusi alkuunsa, kun Redmondin pojat ei saaneet konetta ylös ajallaan jään ja sohjon keskellä. Joten, sinänsä mielenkiintoinen setuppi juoksennella Heathrown lähimaastossa jäi happotestaamatta.

Jätin tänään uinnin väliin, kun oli sen verran kuula sekaisin eilisestä 24h reissaamisesta. Sen sijaan suunnistin joukon jatkoksi Pirkkahalliin, jossa ohjelmassa oli 1h30 juoksutreeni. Hiukan pidempi alkuverra alle ja perään tekniikkaosio, jossa pakarajuoksua, kuopaisuja, polven nostoja ja muuta mukavaa. Perään sitten muutamia tonneja vaihtelevilla vauhdeilla 3.50-5.00 välillä. Perään sitten 300m siivuja vauhtia hiukan vaihdellen aerobisen kynnyksen molemmin puolin. Tunnin juoksentelun jälkeen kokeiltiin muutama 200m veto. Kun ensimmäinen tuli rennosti 30.8s, kokeilin piruuttani kuinka maksimit lähtee. Ja lähtihän se: 28.4s on tällaiselle Ironman-nylkylle jo ihan hyvin. Loppuun vielä 600m sarjoja vaihtelevilla vauhdeilla ja loppuverra. Ihan hyvä setti ja kohtuullisesti jaksoi, vaikkakin kapulat oli lennon jälkeen vähän letkut ja sykkeet liiankin herkässä.

Huomenna aamusta Pirkkahalliin 3h yhdistelmille ja ensi viikko kokeillaan treenailla sen minkä ehtii, mutta viikonloppu meneekin sitten Himoksella pujottelun merkeissä. Tammikuu on siis ollut kohtuu rikkonainen, niin kuin tiesin etukäteenkin, mutta helmikuussa aletaan sitten treenaamaan kunnolla. Mutta tästä sitten ensi viikon lopulla enempi.

Ei kommentteja: