sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Viikko 29 - Raskasta menoa

Tällä viikolla (+ ensi viikon alku) oli tarkoitus vetää kunnon treenirypistys vielä tälle kesälle ennen kuin alkaa keventelemään kohti EM-skabaa. Maanantaina kulkikin ihan hienosti, tosin kroppa välillä antoi merkkejä väsymisestä mitä pidemmiksi treenit menivät. Tiistain pitkä juoksu oli lopusta kamala ja juoksujalat oli kunnossa vasta tänään. Nyt kun katsoo toteutunutta viikkoa, niin ei se nyt ihme ole, jos vähän tulee väsy. Kaksi kevyempää päivää, mutta loput kyllä kohtuu raskaita, vaikkei kylläkään megatreenejä. Pitäisi varmaan enemmän rytmittää näitä treenejä, ettei mee liian tasapaksuksi taaperrukseksi, joka ei kehitä, mutta väsyttää.

Uinnissa tuntuu vauhti olevan vähintään samalla tasolla, ehkä jopa vähän nopeampaakin kuin ennen Itävaltaa, mutta taitaa olla vaan tämän viikon uinnit uitu kovemmalla intensiteetillä, kun ei tunnu ihan niin rennolta ja kevyeltä. Fillari kulki alkuviikosta älyttömän hyvin, mutta loppuviikosta aikalailla sitä tasoa mitä on ollut koko kesän, eli aerobinen kynnysvauhti 33 km/h tuntumassa. Juoksu sen sijaan on ollut koko viikon heikkoa, tämän päivän yhdistelmässä sentään kulki, mutta siivut oli niin lyhkäisiä, ettei niiden perusteella osaa mitään sanoa.

Huomenna palauttelua ja tiistaina megatreeni, joten eiköhän sen jälkeen ala oleen äijä kuitti. Kiinnostaisko ketään lähteä tiistaina aamupäivällä uimaan sellainen 1h15 siivu jonnekin lätäkköön alkulämmittelyksi?

Viikko 29

Ma Uinti 50min + Pyörä 1H30, pk & pyörä vuorovedolla
Ti Juoksu 2h10, pitkis & sykkeet korkeat
Ke ap Uinti 30min, kevyt
Ke ip Pyörä 50min, kevyt
To Pyörä 2h30, pk&lyhyt tempo + Juoksu 30min, vk2
Pe Uinti 45min, tekniikka
La ap Uinti 1h15, kestävyys
La ip Juoksu 55min, pk
Su Yhdistelmä 2h10: Pyörä 1h20, pk + Juoksu 15min, pk + Pyörä 20min, vk1 + Juoksu 15min vk1

Yhteensä 14h

Ei kommentteja: