sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Viikko 28 - Kevyttä treeniä

Tällä viikolla palattiin taas ruotuun kevyen reenailun parissa. Alkuviikosta sykkeet alkoivat käyttäytymään jo normaalisti, mutta tiistaina vielä juoksujalat oli puoliksi pois pelistä. Joten, passailin ja uiskentelin vähän alkuviikosta.

Loppuviikosta sain jo muutamia ihan hyviäkin treenejä alle ja uintikin alkoi pikkuhiljaa parantua ja lenkit pidentyä. Juoksu tuntuu vielä hiukan nihkeältä, mutta lähellä normaalia. Vaihdoin fillariin rotorin eturattaan, ketjut ja takapakan. Tämän jälkeinen testilenkki kulki kyllä petollisen hyvin. Ensipuraisu rotorista, eli epäsymmetrisestä eturattaasta maistui pirun hyvälle ja tuntuu toimivan ainakin mulla. Kirjoittelen tästä vielä erikseen jahka saan lisää kilometrejä alle.

Pahasti on alkaneet ajatukset kulkea tuonne EM-kisojen suuntaan ja kisasarjaan. Onhan se ainutlaatuinen tilaisuus painaa Suomi-puku päällä pitkin Ratinaa, joten osallistumisen suuntaan alkaa Annala kallistumaan, mutta todennäköisesti enempi chillaillen kuin verissäpäin kilpaillen. Mutta, katotaan nyt rauhassa ajan kanssa. Mun sarja näyttääkin olevan miinoitettu jo astetta kovemmilla Suomi-jannuilla, kun listalta löytyi ainakin Miikka, Jiri ja Henkka. Kovaa saavat muut eurooppalaiset pistellä, jos mielivät nämä jannut takanaan pitämään.

Viikko 28

Ma Uinti 20min, kevyt
Ti Juoksu 45min, kevyt
Ke Uinti 30min, kevyt
To Juoksu 40min, pk
Pe ap Uinti 40min, 4x450 kevyttä
Pe ip Pyörä 1h, pk
La Uinti 1h, kestävyys + Juoksu 35min (pk-vk1-vk2)

Yhteensä 5h30

Ei kommentteja: