torstai 21. heinäkuuta 2011

Ei mennyt tuubiin, ei

Iltapäivälle oli luvattu niin mukavaa kaatosadetta ja ukkosta, että olihan se ihan pakko viritellä 3h pyörä-juoksu-treeni tälle päivää. Koikkelehdin työpaikalta suoraan Litmaselle, tarkoituksena verrata alle 50km jalat lämpimäksi + 21km tempo + lyhyt verra + 30min vk1 juoksu. Kermaperseet Tero ja Teemu peruivat treenin tänään, kun heidän aerotankoihin ei saanut kuulemma kiinnitettyä niitä pinkinvärisiä sateenvarjoja ja autotkin saattaa ohi ajaessaan räsötellä pahasti.

Nooh, liikkeelle tutusti Säijän suuntaan ja kas kummaa; puolen tunnin ajon jälkeen Annalan eturenkku alkoi pihisemään tutunlaisesti. Eka rengasrikko, joka paikkaantui litkuilla (5-10min). Ja taas matkaan, kevyttä pyörittelyä, mutta hiukan tuntui edelleen tiistain pitkä lenkki jaloissa. On se nyt perse kun ei ruho oikee edes parissa päivässä pikku hölkästä! Nooh vajaan parin tunnin pyörittelyn jälkeen Murhikselle, tarkoituksena vk1 21km. No ei ihan mennyt näin. Takatuubi alkoi tällä kertaa pihisemään siinä 5,5km kohdalla. Taas litkut sisään, mutta tällä kertaa reikä ei ihan tukkeutunut, joten polkaisin samaa kyytiä lähtöpaikalle ja renkku tyhjeni johonkin 2-3 bariin. 37 km/h oli keskarit tuolla 11km pätkällä, mutta eipä tuo juuri mitään kerro kun meni vähän reisille. Tästä sitten nilkuttaen paino etuakselilla Pispalaan. Tätähän tuli toki viime vuonna Köpiksessä treenattua, joten nilkutus sujui ihan hienosti.

Pispalassa sitten 1km vähän kevyemmin ja 4km vk2 juoksua, sekä vielä 1km verraa loppuun. Olipas hankalantuntuista juoksua. Kyllä huomaa, että vk-juoksua ei ole tullut tehtyä sitten HCR:n. Hätinä sai km-vauhdit pidettyä 4:15-4:25 välillä ja tuntui kamalalle. Pete sen sijaan alkaa nousta haudastaan näin kesäloman aikaan eikä ollut asiaa herran juoksuvauhtiin. Nyt onkin sitten kapulat sellaisessa tilassa, ettei näillä taida viikkoon tehdä mitään ja pitäisi vielä vajaa viikko nousujohteisesti riuhtoa. Jepjep. Alkaa olla se kuuluisa perätila liikuttavan lähellä. Huominen ainakin puhallellaan muniin ja odotetaan ihmettä tapahtuvaksi ja katotaan tilanne taas lauantaina.

Ei kommentteja: