perjantai 27. joulukuuta 2013

Juoksua kehiin

Pientä kiirettä taas kotirintamalla ja blogissa hiljaisempaa. Mitään ihmeellistä tässä ei ole saatu aikaan. Aikataulurajoitteiden kanssa on yritetty survoa treenejä aina sen mitä ehtii. Viime viikolla sainkin jostain kumman syystä lähes 13h kasaan ja mukana myös hiukan tehojakin. Aloin viime viikolla jo säätämään muutenkin treeniä siihen suuntaan, että voimakuuria ajetaan pikkuhiljaa ylläpitoon ja tilalle juoksua. Viime viikosta lähtien joka viikkoon mahtuu minimissään yksi vk-juoksu ja yksi pitkä juoksu. Sen lisäksi sitten mitä ehtii. Esimerkiksi viime sunnuntaina oli näiden lisäksi mukana 3h yhdistelmä, jossa oli myös vähän kovempaa juoksua mukana ja fillarissakin muutama 1-3min tehopätkä. Jalat oli ainakin illalla niin tiltissä, että jotain ärsykettä tuli aiheutettua. Juoksu pitäisi nyt saada edes sellaiseen kuosiin, että kehtaa tammikuussa Teivocupin viivalle asettua. Toki, jos on liukas keli, niin passaan ja vedän oman testin hallissa.

Uinti on nyt taas tampannut paikallaan jonkusen viikon ja tarttis keksiä taas joku viisasten kivi. Natural-uinnissa jalat painuu pohjaan kuin kivi ja pulliksessa ei saa pitoa käsivetoon. Lätpul menee kohtalaisesti vauhdin puolesta, muttei se tekniikka siinäkään häävistä ole. Kuulemma. Tarttis saada jonkun kädestä pitäen opettamaan nuo väärät liikeradat oikeiksi. Noh, onneksi on edes märkäpuku tukena ja turvana kesällä.

Fillarilla vedetäänkin nyt sitten kaikki palauttavat treenit ja pitkiksetkin maasturilla silloin tällöin ja sotketaan lyhyitä teräviä pätkiä väliin aina silloin tällöin. Fillari kuitenkin ylläpitomoodissa nyt.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kyllä se uinti pääsääntöisesti oli oikein kaunista katsottavaa.

Oikea käsi laudalle, ja vasurilla yhden käden vetoja keskittyen siihen ettei veto karkaa liian ulos...tuollaista voisi koittaa.

Ja IMHO, 400m vedot lät on aika pitkiä. Siinä on vaikea tehdä veto oikein jos/kun paikat hyytyy 100m jälkeen...

Mutta mua ei toisaalta uinti-asioissa kannata juuri kuunnella :-) Tsemppivä vaan...

kaapo kirjoitti...

Hyvä seivaus-yritys, J. Ehdin kuitenkin jo vetää eilen ranteet auki ja ahmin suruuni loput jouluruoat. Huomenna Pirkkahalli 9.30?

Unknown kirjoitti...

Huomenna taitaa päästä jo metsään poluille ajamaan MTB:ta... Voittaa Pirkkiksen 100-0. Täytyy tänään käydä vähän scouttaamassa. Jos on vielä jäässä -> Hallille...

:-)