perjantai 9. syyskuuta 2011

Häröilyä

EM-kisojen jälkeen tuli hiukan vedettyä lonkkaa, sen verran väsyneeseen tilaan tuli ruho ja psyyke ajettua vuoden aikana. 535 tuntia, tarkalleen. On muuten tunnin vähemmän kuin Gyntherillä. Ilmankos hävisinkin fossiilille Itävallassa. Laitan tarkempaa viiltävää analyysiä viime vuoden numeroista tuonnempana.

Ensimmäisellä viikolla en tehnyt yhtään mitään ja toisella viikolla viitisen tuntia erilaista häröilyä, kun alkoi jo kuula revetä tekemättömyyteen. Ja nyt kolmannella viikolla on tullut treenattua vähän enemmänkin. Pyöräilyä hyvin vähän. Kokeilin taas vaihteeksi Peten levykiekkoa Powertapilla. Oikein mukava tuttavuus, tuntui hyvältä ja power-data toi mielenkiintoista lisää mankelointiin. Sykkeet vaan vähän kohollaan edelleen, mutta sitä samaa on ollut juoksutreeneissä nyt koko ajan EM-kisan jälkeen. Joten, otetaanpa edelleen varovaisesti, kunnes saadaan ne laskettua normitasolle taas.

Uintia olen pikkuhiljaa lisäillyt, pelkästään altaassa. Olihan taas nöyryyttävää huomata, kuinka hankalaa uinti on ilman märkäpukua. Ja kun kesä tuli uitua lähes pelkästään avovesissä ja pääosin matkavauhtia, tekniikkakin oli levahtanut kesän aikana persiilleen. Nyt onkin tullut tehtyä uintia hyvin tekniikkapainotteisesti ja lyhyitä pätkiä. Pientä parannusta on tullutkin, mutta hidasta se kehitys on.

Treenailen tässä edelleen jonkusen viikon ilman selkeää harjoitusrunkoa, mutta varmaankin painopiste uintitekniikassa ja juoksussa. Juoksussa sen takia, että tuli ilmoittauduttua Pirkan Hölkkäänkin, eikä viitsisi ihan kävelyvauhtiakaan siellä rämpiä. Todennäköisesti kuitenkin enempi hölkkäilypohjalta kuin veren maku suussa.

Kuvassa tällä kertaa Andy Potts, joka on minun ennakkosuosikki sunnuntaina kisattavaan puolimatkan MM-kisoihin Vegasissa. Potts entisenä olympiauimarina tulee varmasti ainakin uinnin jälkeen kärjessä, joten saas nähdä pitääkö pintansa takaa-ajajia vastaan. Kisa näkyy ainakin Universal Sportsilla.

Ei kommentteja: