sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Viikko 9 - Invalidin häröilyjä

Maanantai ei paljoa lupaillut, mutta sain sentään taikinoitua jonkinmoisen treeniviikon kasaan, vaikkakin joutui jalan takia aika paljon soveltamaan. 11h30 tuli määrää ja tehoja ei ollut kuin altaassa. Ja sielläkin tuntui, että äijä kyllä kiihtyi, vauhti ei.

Uinnissa sain kevyemmälle vauhdille iskostettua jo kohtuu hyvin miten se käsivedon ajoitus ja kierto oikein menee ja alkoi osumaan enempi selän puolelle lihasten käyttö. Niin kuin pitääkin. Nopeustreenit hajotti paketin taas välittömästi ja huohotti taas oudokseltaan todella pahasti. Pikkasen tuli lauantain jälkeen olkapäät kipeiksi, mutta tuntuu ihan normilta lihaskivulta. Ei huoleta.

Jalka parani suht nopeesti siihen tilaan, että pystyy kävelemään suht normaalisti. Sellainen ikävä vaimea kipu jäi kuitenkin tuonne jalkapöytään lähellä ulkosyrjää, etten uskalla tällä viikkoon vielä kauheasti juoksennella. Pari vesijuoksua kun sais pakotettua itsensä tekemään tällä viikolla, niin ei katoaisi ihan kokonaan ne juoksulihakset tässä kurjimuksessa katoamaan. Sen sijaan uintia ja fillaria olisi tarkoitus ottaa niin paljon kuin ehtii, eli jonkinmoinen määräviikko hakusassa. Hiukan tuo kinttu kyllä huolettaa, mutta tarkkaillaan tilannetta päivittäin.

Viikko 9

Ma Lepo, norovirus
Ti Lepo, norovirus, illasta hieronta
Ke ap Uinti 1h40, tekniikkaa + kelailua
Ke ip Pyörä 1h (trainer), kevyt
To ap Uinti 1h20, tekn + nopeus + Juoksu (vesi) 40min
To ip Pyörä 1h (trainer), kevyt
Pe Uinti 1h, kevyt
La Uinti 1h20, tekn & kestävyys + Lihaskuntopiiri 30min
Su Yhdistelmä 3h (trainer + lihaskunto)

Yhteensä 11h30

Ei kommentteja: