sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Viikko 12 - Vesijuoksu miehen tiellä pitää

Kuvittelin jo tällä viikolla juoksevani, mutta eipä sitten kuitenkaan jalka ollut valmis perjantain pirkkahallin kokeilua kummempaan. Ajattelin suosiolla keskittyä ensi viikollakin vesijuoksuun ainakin viikonloppuun asti, sen verran invalidilta tuo jalka vielä juostessa tuntui. Eihän tämä vielä ole katastrofi, mutta Calellan koneeseen (13.4) mielellään hyppäisi sellaisella jalalla millä voisi vähän juostakin.

Määrän nosto tälle viikolle onnistui hyvin ja sitä kasaantuikin lopulta 14h. Mukana oli vähän tehojen yritelmiäkin trainerilla, mutta muuten oli kestävyyspohjalla tekeminen, sekä vähän nopeuttakin mausteena uinnin puolella. Aikataulujen takia tänään oli kuitenkin hyvin kevyt päivä, joten tästä on hyvä lähteä suht freesinä lisäämään hiukan määrää ensi viikolle. Pääsiäisen pyhäpäivät auttaa tässä rupeamassa kummasti. Ja toivottavasti jalat olisi edes jonkinlaisessa juoksukunnossa viikonloppuna, ettei tarttisi Pirkkahallissa pelkästään trainerin päällä patsastella.

Uinti alkoi viikon vanhetessa tuntumaan paremmalta ja erityisesti pidemmissä vedoissa alkoi tulla selkälihasten käyttö paremmin peliin, joka tuntui habituksessa vähemmän väsyttävänä ja pysyin lauantaina Güntherin peesissä jo suht helposti mukana. Natural-uinti ja nopeemmat vedot on vielä suht perseestä, mutta asia kerrallaan. Uintiasentohan on mulla karsee, siitä ei pääse mihinkään. Hommia on siis vielä ja paljon, mutta jotain valoa taas tunnelin päässä.

Viikko 12

Ma ap Juoksu 45min, vesijuoksu
Ma ip Uinti 1h20
Ti Pyörä (trainer) 75min, vk
Ke ap Uinti 45min, tekniikka
Ke ip Pyörä (trainer) 1h, kevyt
To ap Uinti 1h20, nopeus + Juoksu 40min, vesijuoksu
To ip Lihaskuntopiiri 40min
Pe Yhdistelmä 3h, Pirkkahalli
La p Uinti 1h45, kestävyys
La ip Pyörä 40min, over-unders
Su 15min vetokumit + 30min pyörä (trainer), kevyt

Yhteensä 14h

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Baba Lybeckin äänellä: "Ja tässä TaJun triathlonjaosto keväisellä vauhtikestävyyslenkillä..."

Mistä sä näitä kuvia kaivat? Tää pääsee top 2:een, kärjessä vielä Gyntherin levynkansi. :-D

kaapo kirjoitti...

Enköhän mä joudu pian oikeuteen näiden kuvien jakelusta, oon kokolailla varma siitä. Mutta, repostellaan siihen asti ;) Ja voisit Jiri muuten laittaa 226:n webbisivut kuntoon, täällä on nimittäin "Jiri Vilppola Onkiniemi Fun Club" ollut naama happamana jo muutaman päivän kun ei päivitykset pelaa.

Unknown kirjoitti...

Joo asia on työn alla.
Tilasin Rautanetistä jo vasaran ja ruuvimeisselin.