sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Viikko 10 - Määrää koneeseen

Tulipas mukava viikko treeniä kasaan kuin vahingossa. Treeni alkaa taas maistua ja määrää tuli koneeseen 16h. Silti olo näin sunnuntai-iltana ei ole mitenkään väsynyt ja nuutunut, vaikka viikolla toki olisi voinut enemmänkin nukkua. Meidän tyttö kun herää kuin nakutettuna 6.15-6.30 joka aamu, niin aivan järjettömän pitkiä yöunia ei saa millään mahtumaan kun ihan pikku kakkosen jälkeen mua ei vielä saa nukkumaan. Vaikka ehkä olis syytä.

Muutamia tosi hyviä treenejä mahtui viikkoon, joista tässä muutama. Torstaina uitiin Tapsan ja Terpan kanssa Hervannan bunkkerissa monipuolinen uintisetti, jossa tekniikkaa (erityisesti kylkipotkuja), nopeutta ja vähän kestävyyttäkin. Päälle vielä vesijuoksua ja 2h vierähti niin nopeasti, ettei huomannutkaan. Lauantaina uitiin Tapsan kanssa hyvä kestävyyssetti, nelisatasia taottiin sen mitä 1h30 aikana (poislukien alkuverra ja tekniikat) ehti. Alkaa tuntumaan pidemmät vedot, myös naturalina, paljon helpommalta uida. Vauhti nyt ei ole välttämättä parantunut, mutta uinnin helppous miellyttää kyllä mieltä. Hiffasin tässä viikon aikana sen, että käsiveto, erityisesti vasurilla on lähtenyt liian hätäisesti liikkeelle kun kroppa ei ole vielä kiertynyt takaisin ja se on se suurin syy tähän helppouteen. Mutta tuli myös hyvää palautetta tovereilta, että lantio saisi myös kiertää, ei pelkästään yläkroppa, sekä loppuvedossa kiertoa on liikaakin ja se väsyttää olkapäitä turhaan. Noh, näitä pyritään parantamaan. Muiden vikojen lisäksi. Hyppäsin vielä pienen tauon jälkeen parvekkeelle Maccan Stackerin pariin, eli 5 vetoa alle anaerobisen kynnyksen s.e. eka veto 9min, pal 1min, toka 8min/2min, jne. Reilu tunti meni parvekkeella rattoisasti ja hyvin tarkeni shortseilla kun pisti vähän jalkoihin watteja lämmittämään. Tänään vielä huippulenkki Miikan, Tapsan ja Åkerin kanssa, sellainen 3h30 maastopyörälenkki naatiskellen aurinkoisesta kelistä. Kyllä oli hianoa ja Schwalben Ice Spikerit pitää kuin tauti!

Ensi viikko sitten kevyemmin ja koetetaan saada 2 lepopäivää ja pidettyä tunnin alle 10h. Jalka huolettaa entistä enemmän. Se ei nimittäin mennyt yhtään paremmaksi tällä viikolla, ei tosin huonommaksikaan, joten alkaa mietityttämään mitähän siellä on mennyt hajalle. Ensi viikko menee varmasti vesijuoksulla.

Viikko 10

Ma ap Juoksu (vesi) 45min
Ma ip Uinti 1h20, veekoo
Ti Pyörä 1h30 (spinning), kevyt
Ke ap Uinti 45min, kevyt + Juoksu (vesi) 30min
Ke ip Pyörä (trainer) 45min, nopeus/voima
To ap Uinti 1h20 + Juoksu (vesi) 40min
To ip Lihaskuntopiiri 55min
Pe Uinti 1h, kevyt + Juoksu (vesi) 30min
La p Uinti 1h30, kestävyys
La ip Pyörä (trainer) 1h5, vk
Su Pyörä 3h30, pitkis

Yhteensä 16h

Ei kommentteja: