sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikko 11 - Miinanpoljentaa

Näköjään joku bloggerissa viturallaan, kun ei saa kuvia liitettyä. No eipä siinä menetä maailma mitään, kun en saa lätystäni kuvaa eetteriin. Anyway, viikkohan piti olla parilla lepopäivällä maustetun kevyt. Pikkasen jouduin kuitenkin tinkimään. Pidin nimittäin torstaihin asti uintitaukoa ja tuloksena oli sellainen uppotukki, että muutin perjantain lepopäivän vajaan tunnin uinniksi, että saisi jotain tuntumaa veteen. Lisäksi tänään oli jannujen kanssa MTB-lenkillä niin kivaa, että venähti 4h-treeniksi ja budjetti (10h) ylittyi tällä viikolla tunnilla. Mutta onpahan, ainakin näissä keleissä, maastopyöräily niin kivaa, että ensi talvena on mullakin joku kuutio perseen alla. Mukana oli tänään menossa rytmiryhmä minä, Günther, Lasse, Åker ja Setola. Kohtuu vähillä vaurioilla saatiin homma pakettiin, kun Terppa veti pannut terveelle jalalle ja Lars veti rengasrikon innoittamana yhdistelmätreenin käsikynkkää maasturinsa kanssa. Mahtava keli!

Alkuviikko oli kuitenkin melkoisen mollivoittoista, sillä röntgenistä paljastui pieni murtuma tuolta jalasta ja se tarkoittaa sellaista 2-3 viikon juoksutaukoa lisää. Loppuviikosta tosin jalka on jo tuntunut paremmalta, joten toiveissa on edelleen, että 1-2 viikkoa tarttis enää kärvistellä. Toinenkin jobin posti tuli maanantaina, eli varmistui, että mulla on kaveri mukana loppuelämän halusin tai en, mutta en nyt jaksa avautua siitä sen enempää.

Uintiin pitää alkaa saada nyt jotain rotia kun pystyy taas normalisti ahistamaan tuolla altaassa. Pari uutta vikaa löytyi taas altaa reunalta, joita täytyy alkaa pureskelemaan.

Ensi viikolla nostetaan taas hiukan määrää, mutta jätetään pääsiäisviikolle pieni kirrausvara.

Viikko 11

Ma Lepo
Ti Pyörä 75min (trainer), vl
Ke Lihaskunto 55min + Pyörä 20min
To Uinti 1h5, nopeus + juoksu (vesi) 45min
Pe Uinti 50min, tekniikka & kelailu
La Uinti 1h50, kestävyys
Su Pyörä 4h (MTB), pitkis

Yhteensä 11h

8 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Oliko nistit ihan oikeasti talvipoluilla maastopyöräilemässä vai viittasiko termi vain satunnaisiin huonosti aurattuihin klv:eihin? Jotenkin epäilen vähän tuota jälkimmäistä ;=) Jos näin niin maasturin sijaan harkittisin tollaseen ajeluun cycloa, kelpaa vielä kesällä muuhunkin.

kaapo kirjoitti...

Ei oltu talvipoluilla, vaan pikkuteitä, pyöräteitä, jne. Kiinnostaa siis maastossakin ajo, joten maasturi on nyt ostolistalla, vaikka cycloakin on toki harkittu. Joten, ehdotus vastaanotettu ja rejektoitu ;)

Markus kirjoitti...

Maasturi toki monipuolisempi, etenkin jos budjetti riittää hankkimaan siedettävän painoisen 29" värkin. Cyclon etu lähinnä maantiemäisempi ajoasento ja hyvällä kelillä vauhti, mutta jos ajokamut ajaa maastureilla niin jälkimmäisestä ei tule onkelmaa yhteislenkeillä.

kaapo kirjoitti...

Joo, ajokamuilla maasturit, joten saa vauhditkin suurinpiirtein osumaan. Katotaan nyt, ihan järjetöntä summaa en lähtökohtaisesti haluaisi panostaa, mutta ainahan se homma kalustohankinnoissa lähtee lapasesta...

Unknown kirjoitti...

Siis mä niin Kaapo vien sua syksyllä hienoille poluille kun oot sen pyörän hankkinu.

Ja pistä sitten Teivo MTB maraton jo ohjelmaas syksylle. :-)

Ihan sairaan hienoa hommaa, ainoa huono puoli on se että maantie voi alkaa maistua puulle.
j
(29¨ löytyy koeajoon tarvittaessa)

kaapo kirjoitti...

Aissattana, vielä kun löytyis jostain sellainen moottori, joku pystyisi pyörittämään kampia metsässä Mr Vilppolan tahtiin. Ilman muuta tuun roikkumaan, mutta Teivo MTB kuulostaa jo liian vakavalle ;)

Unknown kirjoitti...

Se nimenomaan ei ole vakavaa tuolla Teivossa, ei tarvi tiukan tri-kauden jälkeen puristaa ylimääräistä kun tietää että kärki menee about tunnin kovempaa. Saa vaan nauttia ilman suorituspaineita...suosittelen lämpimästi!

kaapo kirjoitti...

Mulla on onneksi alibi, 6.10 Challenge Barcelona, joten pystyn ehkä tämän Teivo-keikan väistämään ...