sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Radiohiljaisuus

Nyt on ollut kyllä luvattoman pitkä paussi ilman kirjoituksia. Mitään dramaattista ei ole tapahtunut, on vain vähän kaikenlaista nyt yhtä aikaa päällä ja luppoaikaa ei juurikaan ole ollut. Ja sehän näkyy heti siinä, että ei ole ehtinyt purkamaan ajatuksia auki eetteriin.

Viikko on aikaa Rothin starttiin ja kunto on ollut nousussa. Napsahti 2-3 viikkoa sitten noiden ensimmäisten avovesiuintien (luulisin) seurauksena sellainen pidempi flunssa niskaan ja sitkeässä oli sen lähtö, vaikka kuinka koetin treenata ;)

Uinti on ollut tuttua tervassa rämpimistä erityisesti avovedessä, mutta jonkinmoinen notkahdus tapahtui tuossa keväällä hallissakin, eli ihan oikeudenmukaisesti se laahaa. Eli Rothissakaan ei ole odotettavissa plaanissa uivaa Annalaa rantautumassa ensimmäisten joukossa. Fillari on ollut kohtuu hyvää koko kevään ja nyt tuntuisi 200-210W IRONMAN olevan ihan realismia. Juoksukin on alkanut tuon flunssan pakkolevon jäljiltä kulkea paljon paremmin ja erityisesti jalat on olleet nyt hyvässä lyönnissä. IBD:kin on pysynyt nätisti loitolla tammikuusta lähtien, että sikäli homma on hyvällä mallilla.

Rothissa olisi tarkoitus hyökätä 10h-rajan kimppuun, mutta melko hankalaksi sen tekee nuo keski-Euroopan helteet ja viimeisin ennuste kisapäivälle näytti 37C. Se on selvää, että maraton-juoksu saa tuolla kelillä siipeensä. Mutta, odotellaan nyt kaikessa rauhassa mihin nuo ennusteet asettuu. Joka tapauksessa kylmissään ei tarvitse Saksan maalla värjötellä.

Ilmoittauduin jo muuten ensi vuoden Ironman Austria, Klagenfurtiin, josta onkin mainioita muistoja muutaman vuoden takaa. Ja loppuvuoden IM Barcelonanhan jo peruinkin ja tilalle tuli Tahkon puolikas elokuun puolivälissä. Katellaan vielä tarkemmin kisastrategiaa lähempänä.

1 kommentti:

Teemu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.