sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kaksi viikkoa Pelastusarmeijalle

Ehdin jo ihmetellä ääneenkin, mikä on kun ei oo hetkeen aikaan ollut sairas (huom. pääkoppaa ei lasketa). No sittenhän se iskikin, ja korkojen kera. Puolitoista viikkoa meni niin, ettei voinut tehdä treenin treeniä. Pientä limaa kurkussa, puuskittaista yskimistä, ei kuumetta, mutta pahinta kaikesta, keuhkoista tuntui toimivan vain kolmasosa. Ei silloin edes kiinnosta ottaa sykkeitä ylös kun tuntuu, että kuolee. Sitten pikkuhiljaa oireet katosivat. Aloitin samaan aikaan myös antibiootit, joten en tiedä oliko kumpi syy, lääkitys vai vaan aika. Ehdin muutaman uinnin tehdä ja eilen 2h juoksulenkki, jonka jälkeen sai taas käpertyä vällyihin. Järkyttävä horkka ja vapina päälle. Loppulenkistä jo alkoi poiju juiliin siihen malliin, että arvasin jotain olevan tulossa. En tiedä sitten, aloitinko liian aikaisin taas treenit vai tuliko joku muu pöpö, mutta katotaan nyt päivä kerrallaan, koska on taas kunnossa. Tyttö aloitti päivähoidon vuodenvaihteen jälkeen ja on imuroinut sieltä jo kolme flunssaa, joten voihan se olle, että tuoltahan ne tulee mullekin.

2 kommenttia:

Jupis kirjoitti...

Jepjep, meilläkin tyttö aloitti päiväkodin viikko sitten ja heti viime vkl ja tän viikon alku on mennyt flunssaisissa merkeissä. Tänään sentään uskaltauduin kellariin puoleksi tunniksi polkemaan, kop kop

kaapo kirjoitti...

Jep, tässä on alkanut olemaan iän myötä viime vuosina sen verran isompaa remppaa, että yksi pidempi flunssa ei sinällään enää hetkauta, mutta kyl sitä ehtii parissa viikossa repimään jo tapetit seiniltä.