tiistai 15. tammikuuta 2013

Pk käyntiin

Sen verran hyvässä hapessa alkaa olla jo ruho, että ajattelin kokeilla tällä viikolla jo ehjää pk-treeniviikkoa. Se lienee määrissä 10-12h välillä ja edelleenkin yksittäisten kovien treenien suhteen (tehot tai kesto) ollaan maltillisia. Pääosin mennään aerobisen kynnyksen alla, tosin altaassa hyökitään paikoitellen ylikin ja tarkoitus olisi varovasti aloitella juoksussakin tehoja.

Viime viikko tuli otettua aikalailla fiilispohjalta ja tuntuma olikin treeni treeniltä parempi. Tällaisen noususuhdanteen kun saisi pidettyä kesään asti, niin nou hätä. Tunteja tuli viime viikolla kasattua vain 9h ja nekin aika kevyttä, mutta annoin tarkoituksella kropalle vähän siimaa ja kyllä on kannattanut.

Tänään varasin lennot ensi syksyn Barcelonan geimeihin. Mennään paikalle pariksi viikoksi koko perheen voimin ja Rousit vielä samaan pakettiin. Saas nähdä mitä saadaan tällä kertaa Lassen kanssa aikaiseksi, edelliseen reissuumme kun mahtui tapahtumaa ja draamaa ihan riittävästi: http://tajut.blogspot.fi/2010/08/challenge-copenhagen-1582010-ironman.html

Ei kommentteja: