keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Pintakaasulla

Kanveesissa on siis käyty, mutta sieltä ollaan jo noustu ylös. Treeni on ollut kevyttä, uintipainotteista, eli pintakaasulla ollaan varovasti edetty. Energiatasoissa tapahtui giganttinen loikka sunnuntain Pirkkahalli-reissun jälkeen ja kalpeaksi ei ole enää vetänyt naamavärkkiä minkään treenin jälkeen.

Uinti alkaa jo sujua ihan ok, edelleenkään ei sarjakestävyys ja kestävyys ylipäänsä ole vielä ihan priimaa, mutta pikkuhiljaa. Sen sijaan käsivedossa olen taas hiffannut pari juttua lisää ja aivan kuin siihen veteen saisi nyt paremman otteen kuin aikaisemmin.

Juoksua ei ole tullut tehtyä vielä juurikaan, mutta eilen jo uskallauduin kevyelle 45min mattojuoksulenkille, joka tuntui kyllä ihan hyvältä, mutta sykkeet nousee herkemmin tuonne aerobiselle kynnykselle, joten varovasti vaan edelleen.

Vaikka kunto ja olotila menee parempaan suuntaan päivä päivältä, niin pidetään nyt kuitenkin maltti kerrankin mukana ja edetään pikkuhiljaa. Viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä visiitti Himokselle ja voisihan siellä pitkästä aikaa käydää jopa hiihtelemässäkin pariin otteeseen. Barcelonan lennotkin tuli jo varattua huhtikuun puoliväliin, joten silloin on tiedossa viikko laatuaikaa Güntherin ja kumppaneiden kera. Sitä reissua tässä alkaakin odottaa jo vesi kielellä.

Ei kommentteja: