sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Uutta nousua

Viime sunnuntaista lähtien kooma alkoi helpottaa ja haalarit on puettu taas nöyrästi päälle. Pyörä ja juoksu on ollut pääasiassa pk1:llä, fillarilla on silloin tällöin koputeltu myös aerk:ta, mutta hyvin varovaisesti. Mitään massiivimäärälenkkejä en ole tehnyt, vaan pitänyt kestot max 3h ja yrittänyt sen sijaan lisätä treenien määrää.

Uintia tuli jopa viisi kertaa tälle viikkoa ja uintia tuntuikin koko ajan paremmalta, erityisesti matkavauhti, eli CSS ja sen yli olevat vauhdit. Niitähän tässä on pääasiassa uitukin. Tarkoitus olisi ottaa noita kovempivauhtisiakin kerta viikkoon, ettei ihan vauhti diisselöidy. Muutamia oivalluksia tuli taas uinnista ja pikku hiljaa niitä saa iskostettua tuonne perusuintiinkin. Mutta on se vaan pirun hidasta tämä oppiminen, että välillä meinaa usko loppua. Sekin tuli opittua, että on se Annalan frekvenssi uinnissa vaan sairaan hidas. Liian hidas. Jostain päästä sitä pitäisi saada nopeutettua.

Määrää tuli 15h30, joka on ihan ok tähän kohtaan ja kun ei tehoilla olla pelleilty ja pk:tkin enempi pk1:llä, niin kauhean väsynyt olo ei ole näin sunnuntai-iltana. Tätä vaan lisää ja kroppa kiittää.

920xt:stä on kyllä tykätty enemmän ja enemmän kun dataa alkaa löytyä vaikka mihin tarpeisiin. Yllätys on ollut myös se miten nopeasti laite on oppinut esim. laskemaan matkan oikein myös matolla ja pirkkahallissa, ihan vaan minun löntystelyäni seuraamalla.

Ei kommentteja: