sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Viikko 11 - Kevään tuloa ei estä Erkkikään

Ihan mukavan treeniviikon sain riipaistua kasaan, vaikka välillä tuntuikin ihan tukalalta meno. Erityisesti ti-ke-to kombo, jossa 2h trainersessio, 1h30 vk-juoksu, 2h15 yhdistelmä ja tuohon perään vielä aavistuksen kovakourainen hieronta löi varsinkin pohkeet sen verran jumiin, että sai puhallella muniin pe ja la. Mukava fiilis kuitenkin jäi loppuviikostakin, sen verran mukavaa oli jolkotella tänään kevyellä sykkeellä reilu 30km keväisessä auringonpaisteessa ja loistavassa seurassa: mukana Günther, Tuhlaajapoika Pete ja Ripe. Kaijjakin kävi tovin rullailemassa rinnalla ja juttua riitti. Ja jalatkin oli lopulta palautuneet, joten eiköhän vedetä seuraava viikko vielä samantyyppistä höökiä koneeseen ja sen jälkeen vähän palautellaan.

Uinti meni tällä viikolla taas pykälän eteenpäin enempi tuolla nopeuspuolella. Se on vaan siitä vittumainen epeli tuo Tapsa, että juuri kun saa herran vauhdit kiinni, niin napsahtaa seuraava, isompi vaihde silmään. Perjantain lätpul 100m vedoissa saikin uida Tapsan peesissä jo 1.25 ja alle vauhteja. Siinä sai Annala jo pidellä hiukan kiinni, että pysyi peesissä. Edelleenkin hommia keskivartalon kanssa, että saa perseen & jalat enempi pintaan. Lisäksi duunia käsivedoissa (otevaihe, korkea kyynärpää paikallaan ja vedon suunta). Ostin kahdet erikokoiset lättäritkin, josko saisi tuota lajivoimaakin samalla kehitettyä. Joten haasteita riittää edelleen ja Güntherin selkä loittonee, mutta sehän tekee vaan hommasta mielekkäämpää. Ja tulee samalla peesiä reenattua mukavasti kesän kisoja varten. Frankuissa on nimittäin peesiuinti mentävä unissaankin, sen verran paljon se tuo lisäetua.

Fillaria tuli taas muutama pidempi trainerisessio ja meno tuntuu kyllä ihan hyvältä. Kun vaan nyt pian pääsisi pihallekin Cerveloa ulkoiluttamaan.

Juoksukin kulki tällä viikolla ihan mukavasti; sekä keskiviikon vk, että tämän päivän pitkis. Se vaan tuntuu heti kintuissa tuollaiset hiukan kovemmat vedot ja niistä saa palautella 1-2 päivää, joten ei niitä liian usein pysty vetämään.

Viikko 11 - Toteutunut

Ma Uinti 1h25, kestävyys
Ti ap Juoksu 30min, kevyt
Ti ip Pyörä 2h, kevyt + muutama tehopätkä
Ke ap Uinti 1h, tekniikka
Ke ip Juoksu 1h30, vk
To ap Yhdistelmä 2h15
To ip Hieronta
Pe ap Lihaskuntopiiri 45min
Pe ip Uinti 1h, nopeus
La ap Uinti 1h30, kestävyys
La ip Pyörä 1h, pk
Su Juoksu 2h50, pitkis + Vetokumit 15min

Yhteensä 16h

Viikko 12 - Suunnitelma

Ma Uinti 1h25
Ti ap Juoksu 30min, kevyt
Ti ip Yhdistelmä 2h30, pk
Ke ap Uinti 1h, tekniikka
Ke ip Juoksu 1h30, vk
To ip Uinti 1h + Lihaskuntopiiri 30min
Pe ip Uinti 1h, nopeus
La ap Uinti 1h30, mukana 1km testiuinti (märkäpuku)
La p Juoksu 1h, vk/mäki?
Su Yhdistelmä 3h

Yhteensä 15h

Ei kommentteja: