lauantai 4. tammikuuta 2014

Panostajan Spesiaali

Vaikka aikaa kesän startteihin on vielä turhan paljon, niin tehojakin täytyy talven treeneissä olla. Tänään ohjelmassa oli 3h pirkkahallia ja sen lomassa pientä kiusaa ruholle vähän väliä. Tuupattiin tämä treeni Ramin ja Tapsan kanssa, kun Panostajaa itseään alkoi pelottaan ja vetäytyi flunssaan vedoten takavasemmalle. Paikallehan hinautui myöhemmin liuta muitakin nistejä ja hallissa oli välillä jo jonkin verran pujoteltavaa. Näilläkin vauhdeilla. Uskokaa pois.

Alkulämmöt fillarilla (20min) ja siihen perään jo varovaista ahistusta 2x5min joitakin lyöntejä alle anakynnyksen, parin minsan palautuksella. Loppuun vielä pyörittelyä vartin verran. Tästä jalkeille ja tonni juoksua anaerobisella kynnyksellä, kiekka palauttelua ja 2x300m kovaa. No ei se nyt niin kauhean kovaa ole kun minusta on kyse, mutta minuuttiin juoksin nuo kolmisataset aina. Ja välissä aina palauttelukierros hölkkää. Ja sit loppuun vielä taas tonni anaerobisella. Nämä nyt on tietysti hankala tehdä sykkeiden perusteella ja varsinkin tänään sykkeet nousi ylös tosi hitaasti, joten osittain tuntumalla mentiin.

Toinen setti oli muuten samanmoinen, mutta fillariosuudessa vedettiin 3x3min anakynnyksellä ja 2min palautuksilla. Juoksu oli täsmälleen samanlainen kuin ekassa setissä.

Viimeisessä stintissä verrat oli vähän lyhyempiä, kun aika lämpimänä alkoi jo kone olla. Fillarin ahistusosiot oli 3min->2min->1min, niin että eka anaerobisella ja sitten aina viisi pykälää kovemmin. Minuutin palautukset. Juoksiosio olikin sitten vaan 2km anaerobisella ja perään pikkasen happoja pois fillarilla.

Nyt illalla jalat ainakin tuntuu niin siipeensä ottaneilta, notta josko tuosta jotain olisi tarttunut ruhoonkin. Mielenkiinnolla seurailen miten tällaisesta palautuu. Pari seuraavaa päivää viestellään kyllä määrää huolella, mutta toivottavasti kevyellä kengällä.

Ei kommentteja: