sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Mikä ristus o ku ei aharista?

Ihan mukava reeniviikko taas kasassa. Määrää vajaa 14h, mutta tehojakin mukana mukavasti sekaan sotkettuna. Mulla nuo tehot on kuitenkin tässä kohtaa vuotta enempi nopeuspainotteisia ja vähemmän uuvuttavia. Ja sen kyllä huomaa. Vauhtia tuntuu kyllä olevan, mutta vauhtikestävyyttä ei. Nyt on viimeiset 4 viikkoa saanut ihan hyvin reeniä pakettiin (12h, 8h, 12h, 14h), mutta sen verran alkoi jo jaloissa tuntua tämän päivän setissä uupelo, että on syytä ottaa kevyempi viikko seuraavaksi ennen kuin kapulat on väärin päin kiinni persiissä.

Eilen juostiin Lassen kanssa ensin pari tuntia Hop Lopissa ja sitten pari tuntia pitkin Tamperetta. Jotenkin se ensimmäinen veti enemmän kanveesiin. Tänään sitten olikin tarkoitus ahistaa taas Panostajan Spesiaalia isommalla porukalla Pirkkahallissa, mutta sehän kävi paikalle saapuessa selväksi, että lähtösuora olikin varattu sprintterien kisoille. Noh, ei se nyt maata kaatanut, säädettiin juoksuosuudet 6x200m vedoiksi ja palautus aina hölkkää takaisin. Juostiin ne Ouzon kanssa 37-40s väliin, paitti yksi meni 31s, kun juniori hivuttautui takasuoralla rinnalle.

Ens viikolla olisi suunnitelmissa TeivoCup lauantaina, mutta jos on liukas - niin kuin pahalta näyttää - jätän väliin. Ei oo kalustoa, eikä muutenkaan tuo lumessa sutiminen kiinnosta. Tiistaiksi tuli yllättäen ja pyytämättä ohjelmaan Tapin Tonnit. Mulle olisi kyllä keskiviikko osunut paremmin, mutta pakko se on yrittää kursia ittensä kasaan tiistaiksi jollain keinolla.

Juoksin piruuttani viimeisessä juoksiosiossa muuten Haavistolle tavoitetta 20m lentävälle lähdölle. Kello näytti 2.508s ja se jopa tuntuikin juoksulta. Kuinkahan lujaa tuo muuten pitäisi juosta, että voisi olla edes tyytyväinen? Mulla ei oo nimittäin mitään hajua kuinka kovaa noi sprintterit tämän veivaa. Tällainen wannabe teräsmies sai kuitenkin lämmitellä sen 2.5h ennen kuin alkoi paikat lämpeemään.

Ei kommentteja: