sunnuntai 20. marraskuuta 2011

XC-kruisailua

Alkuviikosta tein yllättäviä löytöjä ulkovarastosta kun käsiini osui vaimon viime aikoina käyttämättömänä ollut maasturi (kuvassa). Kävin testaamassa sitä viikolla muutaman sata metriä, koko passasi hienosti, joten viikonloppuna olikin todellisen testin vuoro.

Eilen hinkattiin Järvensivussa Tapsan ja Peten kanssa mäkeä ylös ja alas, sekä vähän juostiinkin välillä. Ehkä isoin yllätys on vauhdeissa niin iso ero cycloon. Siis rullaavuuden ja alamäet nyt osasin aavistellakin, mutta että ylämäetkin on niin paljon hitaampia nousta, niin se hiukan ihmetytti. Tai sitten vaan Pete, joka veteli cyclolla, on vaan niin hirveessä tikissä.

Tänään suunnistettiin sitten Tapsan kanssa Kauppiin maastureilla ja mankeloitiin tuonne Kangasalalle leveetä baanaa pitkin kevyesti jutellen. Muuten homma sujui ihan kuin ajatus, mutta varustepuoli mulla nyt hiukan laahaa perässä. Pakkasen puolella nimittäin kesäkengät ja -hanskat on aavistuksen verran alimitoitetut. Sai sulatella lämmitetyllä kaakelilla nakkejaan umpijäästä tovin ennen kuin niillä pääsi juoksemaan. Mukava 2h maasturilenkki sai siis seuraksi 30min juoksua. Maustoin mukaan jonkusen ruskon tuohon.

Nyt onkin sitten jalat ja ruho vähän väsyneessä jamassa, joten malttaiskohan ens viikolla pitää vähän kevyemmän viikon?

Ei kommentteja: