maanantai 7. marraskuuta 2011

Miami Vice

Viimeiset pari viikkoa meni treenien kannalta vähän kevyemmin. Tuohon rupeamaan osui nimittäin lomamatka New York - Miami akselilla, joten treenejä sain soviteltua vain aamuihin ja suht lyhyinä alle tunnin lenkkeinä. Vain muutaman uinnin sain näiden lisäksi helposti sovitettua aikatauluihin. Ensimmäisellä viikolla treenitunteja 7 ja jälkimmäisellä 5. Nyt onkin sitten levännyt ja virtaa täynnä oleva olo, juoksu kulkee, eikä tämän päivän uintitreenien perusteella tuntuma veteenkään mennyt parin viikon aikana huonompaan suuntaan. Joten, ei tämä nyt välttämättä huono jakso ollut tähän saumaan. Välillä pitää ladata akkujakin.

Juoksussa olen yrittänyt juosta kevyet nyt todella kevyesti. Niin hiljaa ja alhaisilla sykkeillä, että naapurin mummokin pysyisi kelkassa. Jokaisella lenkillä mukana ruskoja, yksi tekniikkatreeni viikkoon ja samoin yksi kiihtyvä lenkki viikkoon, jossa sykettä nostetaan 5-10 pykälää 15min välein. Vielä kun ostin parit uudet kengät (K-Swiss Kwicky Blade Light ja Pearl Izumi Iso Transition) ja pitkät juooksuhousut (Skins) Miamin Ironman Exposta, niin juoksutuntuma on tällä haavaa kepeä ja terävä. Ja sehän tarkoittaa sitä, että pian pitää yrittää 20min alitusta vitosella.

Uinnissa tuli taas tänään yksi oivallus, kun tajusin nostaa lantiota ja persettä piirun verran pintaan. Uinti keveni taas huomattavasti ja vauhtiakin tuli taas vähän lisää. Vasen käsi luistaa edelleen ajoittain läpi, varsinkin kuin väsyy. Se on toinen asia tarkkailun alla. Kelloteltiin taas pariin otteeseen 50m ja se meni taas alle 40s (39,5) ilman vetoapua ja väsyneenä. Lisäksi 100m pulliksella ja lättärillä kohtuu rivakalla otteella, muttei ihan täpöillä, 1,38.

Pitkästä lenkistä ja fillarista ei ole hajuhavaintoakaan reiluun pariin viikkoon, mutta nämä pistetään tällä viikolla ojennukseen. Nyt on nimittäin virtaa!

Ei kommentteja: