keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Uintia, uintia, uintia

Oli tarkoitus kyllä pitää vähän urheilusta taukoa, mutta kun tytöt on vielä reissussa tämän ja ensi viikon, niin eihän tässä ole malttanut jättää tilannetta käyttämättä. Uintia on tullut tehtyä ihan mukavasti, juoksua ei yhtään ja yksi maasturilenkki tänään.

Uinnissa olen yrittänyt lähinnä tehdä mietintätyötä, että minkälaisella idealla sitä alkaisi yrittämään niskaotetta taas tänäkin talvena. Tällä viikolla tulee uitua kyllä ihan mukavasti, mutta enempi menen kuitenkin fiiliksen mukaan kun minkään suunnitelman kanssa. Muutamia ajatuksia talven varalle, jotka voi vielä muuttua: 4 kertaa viikkoon uintia, mukana jokaisessa treenissä tekniikkaa ja potkuja, yksi pitkä uinti (1h30), (jossa pääsettinä pidemmät sarjat,) yksi nopeus uinti, (jossa pääsettinä 25m sarjat,) yksi vk-harjoitus, (jossa 100-200m sarjat) ja yksi yhdistelmä, (jossa joko lihaskuntoa tai juoksua heti perään). Tarvii nyt vielä vähän hahmottaa noita ongelmapesäkkeitä, mutta pahimmat tuntuisi olevan veto-otteen lipeäminen kyynärpää edellä ja uintiasento. Pitää nyt vielä kuvata, että näen sen karmeuden itsekin.

Maasturikuume on myös iskenyt pahemman kerran. Lainasinkin Jirin Cubea tänään ja tauti tuntui vaan pahentuneen. Sellainen 29 jäykkäperse siis hakusassa ja budjetti tonnin pinnassa. Tuloksena tämän päivän testilenkistä siis oli entistä pahempi kuume, poikamainen into metsässä remuamiseen ja puujalka kun rojahdin juurakkoon reiteni päälle koko painolla. Noh, kyllä sillä kintulla pystyi ihan hyvin vielä illalla uimaan, joten mojovalla mustelmalla selvittäneen.

Jep, hahmottelin tuonne sivuun jo vähän kisakalenteriakin, mutta hengaillaan nyt vielä tämä kuukausi ja koetetaan tehdä ajatustyötä hiukan tässä rinnalla, että tulisi tehtyä treenejä jokin punainen lanka mielessä.

Ei kommentteja: